Dívka ve vlaku - předpremiéra pro členy klubu

5.10.2016, 18:10 – 6.10.2016, 22:22

 Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. .

Dívka ve vlaku - předpremiéra pro členy klubu

Rachel Watson (Emily Blunt) je rozvedená alkoholička. Každý den jezdí vlakem do své práce v New Yorku. Každý den vlak projíždí kolem domu, kde dřív bydlela se svým manželem Tomem (Justin Theroux), který teď v domě žije se svou novou manželkou Annou (Rebecca Ferguson) a jejich dítětem. Jak se Rachel snaží nesoustředit na bolest, svou pozornost upře na pár bydlící o několik domů dál. Pojmenuje si je "Jason a Jess" a ve své hlavě si pro ně vytvoří vysněný život, ve kterém tvoří šťastnou rodinu. Jednoho dne však Rachel uvidí něco, co ji šokuje a vystraší. Další den se probouzí s příšernou kocovinou, modřinami a škrábanci a nepamatuje si, co se stalo předchozí noc. Ví však, že se stalo něco hrozného. Z televize se dozví, že její "Jess", skutečným jménem Megan Hipwell (Haley Bennett), je prohlášena za nezvěstnou. Rachel se vloží do vyšetřování jejího případu a snaží se zjistit, co se Megan stalo, kde je a co se přesně stalo jí samotné v tu noc, co Megan zmizela.(JustMeeKatie)

Mysteriózní / Thriller
USA, 2016, 112 min

Režie: Tate Taylor
Předloha: Paula Hawkins (kniha)
Scénář: Erin Cressida Wilson
Kamera: Charlotte Bruus Christensen
Hudba: Danny Elfman
Hrají: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Édgar Ramírez, Allison Janney, Lisa Kudrow, Laura Prepon, Marko Caka, Mauricio Ovalle

Dívka ve vlaku