Festival Influence 2015 v Břeclavi

25.7.2015, 20:00 – 22:00

20 let po první Influenci jsme tady zase! Mezinárodní festival elektronické hudby se vrací do Břeclavi! Tentokrát jsme starší, moudřejší a zkušenější, takže se můžete těšit na ještě nadupanější a bláznivější akci, opět s hvězdným obsazením.

20 let po první Influenci jsme tady zase! Mezinárodní festival elektronické hudby se vrací do Břeclavi! Tentokrát jsme starší, moudřejší a zkušenější, takže se můžete těšit na ještě nadupanější a bláznivější akci, opět s hvězdným obsazením:
Chris Esycho aka Chris keeps diggin / Vienna
Toky / Bratislava
Chief!Mama live
Elektrabel live
Thin & Thick
Denysa
Jerry
Radex aka R.A.D.E.K.   Je to již dvacet let nazpět. V té době - troufám si tvrdit - byla Břeclav a okolí Mekkou žánrů techno a house music minimálně v rámci naší krásné Jižní Moravy. Autobusové zájezdy na akce konané v místním kulturáku či legendárním klubu Dance Hall Koruna, nespočet parties s těmi nejlepšími resp. nejdostupnějšími DJs - to byla Břeclav a okolí poloviny 90tých let. Dost nostalgie. Je potřeba "zamáčknout slzu" a jít dál. Píše se rok 2015 a my pokračujeme dále. Ano, už nikdy to nebude jako před tím, a o to ani nejde. Myšlenka je jasná. Břeclav by si určitě zasloužila alespoň jednu akci podobného ražení za rok... co říkáte!

www.influence2015.cz