Mydy Rabycad pokřtí album NUMBERS v listopadu na velkolepé show ve Foru Karlín

22.11.2019, 19:00 – 22:00

Mydy Rabycad  vyslali do světa nové album NUMBERS, které pokřtí ve Foru Karlín.

Cena vstupenky: 420-480 Kč

V osmi písních na něm analyzují dobu, ve které se úspěch umělců měří na základě počtu palečků a srdíček na sociálních sítích a společenský status definuje cifra a počet nul na bankovním účtu. Mladá kapela s intenzivní profesionální zkušeností odkazuje na to, že už hudba dávno není jen o kvalitních písničkách, ale i o neustálé sebeprezentaci.

„S deskou NUMBERS přichází nová kapitola téhle kapely. Od poslední desky se v nás nahromadila spousta emocí a poznatků a zjistili jsme, že chceme dělat věci jinak, než tomu doposud bylo. Album je tedy krokem jiným směrem víc, než tomu bylo kdy dřív,” říká producent a klávesista Nèro Scartch. Album pokřtí na velkolepém koncertu 22. listopadu ve Foru Karlín, na který chystá pro fanoušky řadu novinek a překvapení. Zpěvačka Žofie Dařbujánová zve stálé fanoušky i nové příznivce: „Jsme zrovna v největším kolotoči příprav a myslím, že už teď můžu říct, že to bude ještě trochu větší, než jsme si představovali. Pokaždé když sedíme v kanceláři nad scénářem a já si jeden z momentů představím naživo, úplně mě to dojímá. Takže opravdu přijďte! S námi vystoupí i N.O.H.A. nebo dechová sekce kapely Circus Brothers, tedy bude na co koukat i tancovat!”

NUMBERS vydává label 420 Production, distribuci mají na starosti  Indies Scope.

Dění v kapele a přípravy již teď mohou fanoušci sledovat na sociálních sítích, pomohou jim hashtagy #mydyveforu a #221119. Vstupenky na velký koncert Mydy Rabycad a křest nového alba NUMBERS stojí 480 Kč a jsou k mání v síti Goout. Více na www.mydyrabycad.cz

Mydy Rabycad se dali dohromady před sedmi lety a stihli zahrát na prestižních festivalech Glastonbury nebo Sziget, vystoupili v Jižní Koreji, Turecku i Egyptě. Loni zaznamenali famózní úspěch na Festival International de Louisiane v USA a absolvovali první klubové turné po Holandsku, včetně vystoupení v legendárním amsterdamském klubu Melkweg. Mydy Rabycad, tedy Žofie Dařbujánová, Mikuláš Pejcha, Jan Drábek a Nèro Scartch, společně hrají šest let a jejich unikátní sound dotváří dnes již nepostradatelní stálí hosté: bubeník a producent alb kapely Tomáš Konůpka, kytarista Ondřej Slánský a v neposlední řadě Papa Kush, zvukař kapely, který pozvedává zvukařské řemeslo na úroveň dalšího hudebního instrumentu.