Dětský prodejní festival mini v OD Kotva

17.5.2019 – 18.5.2019, 23:59

7. edice Dětského prodejního festivalu mini se opět odehraje v 5. a 6. patře OD Kotva, do nichž bude vyhrazen speciální vstup z postranní pasáže vpravo od hlavního vchodu do OD Kotva. Celý výstavní prostor i vstup do něj bude bezbariérový.

Cena vstupenky: 130 Kč

Tentokrát v 6. patře u kavárny budeme mít venkovní terasu s krásným výhledem na Staré Město vybavenou nábytkem od mladých designérů nové značky Meyto a stánkem s nanuky Lunar.

Další novinkou je, že v sobotu bude v 6. patře velký hlídaný dětský koutek v režii Little Bubbles, kde se o děti postarají a nabídnou jim zábavný program - cvičení jógy, cvičení na houpacích prknech a výtvarné dílny.

Na oba dny jsme připravily bohatý doprovodný program včetně zdobení nanuků Lunar a cupcakes s Lelí, minikřest knihy-abecedáře ABCZ, výtvarnou dílnu s Bajkajlaj, hudební workshop s La školou ad.

RePello s designérem Michalem Strachem nachystalo workshop, na němž si děti dotvoří a „vytuní“ vlastní dřevěné autíčko, které bude zároveň novinkou, již společně v premiéře uvedou právě na mini.

V 5. patře jsme ve spolupráci s naším novým partnerem japonskou firmou Kitpas a ilustrátorem Patrikem Antczakem, autorem Alfabety, připravily výtvarné dílny, na nichž děti budou moci kreslit bezprašnými křídami Kitpas a tvořit magnetické obrazce přímo na zeď natřenou magnetickou tabulovou barvou.

Mezi vystavovateli najdete jak již oblíbené stálice tak nové značky a obchody, které představí výrobky a sortiment původem z České a Slovenské republiky i zahraničí. Festival si zakládá na pečlivém kurátorském výběru zakladatelky a ředitelky mini Terezy Bruthansové.

Z vyhledávaných ikon mini zde opět potkáte např. Utukutu, Omniferu, brýle a plavky KiEtLa, Mimi Concept, nakladatelství Host a Pop-Pap, oblečení Shark in the Park a LoowFat Kids, obchod Arki, šperky Le petit délice a kosmetiku z Babystart. Nejen dětskou obuv nabídnou obchody Littleshoes a Urbanlux.

Mezi novými značkami a obchody se na mini objeví např. Pepe: Cap by Radka, Winwinlove se svou první dětskou kolekcí z lněných košil, Jana Stejskalová design s filcovými capáčky a kabelkami, originální knížky Scrollino, Bird Bell (lapače snů), Lily is sailing, Luckydes, Simply Kids, ze Slovenska pak např. Bekvam, Buubli a kosmetika Ťuli & Ťuli. Stánky se svými premiérovými produkty budou mít na mini také dvě naše ambasadorky: blogerka Míša Knězková (mk-life) představí kufřík pro děti Budu doktor! a Jitka Davidová (jemnamotorka) svůj projekt Obrázkář - na míru vytvořené knihy z obrázků vašich dětí.

Seznam vystavovatelů včetně informací o nich najdete na: www.festivalmini.cz

Možnost placení kartou: oproti minulosti lze na většině stánků již platit kartou.