Sobotní program v GASK pro celou rodinu - 27. dubna 2019

27.4.2019

Srdečně Vás zveme na náš sobotní program s názvem OBRAZ - SLOVO – PROSTOR, který se koná 27. dubna a je součástí festivalu Týden Umění.

JÓGA V GALERII – STAV MYSLI / PŘED OBRAZEM

sobota 27/4 v 10 hodin, vstupné 150 Kč

Přijďte  se naladit a načerpat novou energii mezi obrazy a objekty ze stálé expozice GASK Stavy mysli / Za obrazem – obměny a intervence a pomalu vstřebávat atmosféru uměleckých děl odrážejících stavy napětí a rovnováhy. 

VERNISÁŽ VÝSTAVY ITALSKÝCH STUDENTŮ

sobota 27/4 v 12 hodin, vstupné zdarma

Vernisáž výstavy“OUT OF THE BOX – TWIN ART FROM LE MARCHE TO CENTRAL BOHEMIA” italských studentů z umělecké školy Liceo Artistico Statale „Umberto Preziotti – Osvaldo Licini“ z Ferma, která vznikla na základě inspirace oblastí La Marche a Středočeského kraje i jejich geografickými odlišnostmi

VRSTVI VRSTVY / MEZIGENERAČNÍ PROGRAM PRO RODINY K DÍLU MATTIHO KUJASALA

sobota 27/4 ve 13 hodin, vstupné 60 Kč a rodič zdarma

Můžete si vytvořit vlastní rodinné osobité dílo, s respektem k tendencím, které do svých obrazů Matti Kujasalo vkládá.

KOMENTOVANÉ PROHLÍDKY VÝSTAV A KŘTY KATALOGŮ

sobota 27/4 ve 14 hodin, vstupné zdarma

Pavel Tichoň / NEVĚDOUCÍ NEVĚDĚNÍ (Experimentální prostor), Pavel Trnka a Richard Kočí / SKRZ NASKRZ (Projectroom), CZECHIA NO. 7 (Whitebox) Poté proběhnou křty katalogů zmiňovaných umělců.

KRESLÍŘ A DŘEVORYTEC

sobota 27/4 v 16 hodin, vstupné 20 Kč

Imaginární setkání rakouského kreslíře a spisovatele Alfreda Kubina a grafika, malíře, knihaře a spisovatele Josefa Váchala. Scénické čtení s hudebním doprovodem připravili Petr Adámek a Martin Kulhánek.