Výstava Jarní snění

1.4.2019 – 30.4.2019, 23:59

Od 1. dubna 2019 Vás opět srdečně zveme do Domu porcelánu s modrou krví na další výstavu, kterou již tradičně v období Velikonoc věnujeme uměleckému řemeslu, tentokrát s jarní a velikonoční tématikou.

Cena vstupenky: Zdarma Kč

Na výstavě uvidíte tvorbu členů Vzdělávacího spolku uměleckých řemesel Praha. Tento spolek, založený už v roce 1992, si vzal za své šířit vzdělání v oboru uměleckých řemesel a pro současný, moderní styl hledat a rozvíjet známé i méně známé techniky. Členové spolku a mistři jednotlivých oborů uměleckého řemesla v Praze pravidelně organizují kurzy, semináře a přednášky pro veřejnost. V každém pololetí školního roku si zájemci o osvojení různých řemeslných technik mohou vybrat přibližně ze 45 tematických kurzů. K dalším mnohým aktivitám spolku patří každoroční účast na výstavách, krajkářských festivalech a kongresech, řemeslných akcích a módních přehlídkách v České republice i zahraničí.

I proto jsme rádi, že se nám podařilo i pro tento rok dostat ukázku jejich práce také do Dubí, kde si ji můžete prohlédnout až do 30. dubna tohoto roku.

Těšíme se na Vaši návštěvu v Městském informačním centru Dubí.