BLANKA ŠRŮMOVÁ, JAN SAHARA HEDL A NĚŽNÁ NOC

18.4.2019, 20:00 – 21:00

Koncert legendárních postav české rockové scény (Blanka Šrůmová ex – Tichá dohoda a Jan Sahara Hedl ex – DG 307, Precedens) s novou kapelou Něžná noc v sestavě: Blanka Šrůmová – zpěv, klávesy, Jan Sahara Hedl – zpěv, akustická kytara, Tomáš Valášek – kytara, Ivan Kadaňka – bicí, Martin Schneider – basová kytara

JAN SAHARA HEDL je český zpěvák, textař a písničkář, vystupoval s DG 307, poté se svojí skupinou Duševní hrob, je autorem např. jednoho ze zásadních českých songů Tisíc jmen a zakladatel skupiny Precedens / s Martinem Němcem /. Poté se věnoval hlavně vlastní tvorbě, jako textař psal nadále pro Báru Basikovou (Souměrná, atd.), Kamila Střihavku (Když se snáší déšť, atd.), Natálii Kocábovou a další interprety. Stále spolupracuje s Michalem Pavlíčkem na jeho projektech (např. Excalibur, Obraz Doriana Graye, apod.).

Zpěvačka BLANKA ŠRŮMOVÁ je známá hlavně díky indie-popové skupině Tichá dohoda, se kterou vydala celkem 12 alb, 2x byla nominována na Zpěvačku roku (Ceny Akademie 1993, 94), jejími nejznámějšími hity se staly písně Marioneta a Večírek osamělých srdcí. Pozastavení činnosti domovské kapely roku 1997 způsobilo, že odjela nadlouho mimo republiku (Peru) a po návratu vystupovala se svojí kapelou a zúčastňovala se různých projektů (např. Kamelot, atd.).

Vstupné s místenkou (na sezení v prvních 4 řadách) 230 Kč, na stání v zadní části sálu 180 Kč. Předprodej od 12. 3. 2019 v T klubu, TIC  nebo online. Při online nákupu kombinace vstupenek (tzn. na sezení i na stání) vyberte nejdříve ty na sezení. Omezená kapacita.