Mysteria Pragensia – velká tajuplná pouť Prahou

30.3.2019, 18:00 – 26.4.2019, 19:00

Chcete poznat důvěrně, důkladně a v jediný večer skryté kouzlo a tajemství Prahy? Vydejte se s námi na tejmnou pouť Prahou alchymistickou i Prahou strašidelnou. Na pouti Vás bude provázet některý z  alchymistů, kteří dnes straší v pražských ulicích a nebo známá malostranská drbna Anna Hrdlová. Tito zasvěcení průvodci Vás nejprve provedou Muzeem alchymistů a mágů staré Prahy a především laboratoří magistra Edwarda Kelleyho.

Cena vstupenky: 0-990 Kč

Poté Vás jeden z elixírů vyrobených v této laboratoři čeká v alchymistické kavárně a vinárně Kellyxír, abyste nabrali síly na další cestu. Ta povede malostranskými ulicemi a bude plná vyprávění pověstí a také setkávání se strašidly tváří v tvář. Na závěr Vás pak čeká prohlídka Muzea pražských pověstí a strašidel. To co se na této pouti nedozvíte má být skryto uším a očím smrtelníků a nebo to na Vás čeká na jiných našich akcích. Rezervace nutná.

Trasa: Muzeum alchymistů a mágů staré Prahy - Kellyxír -Jánský vršek - Nerudova - Zámecká - Thunovská - Sněmovní - Valdštejnské náměstí - Tomášská - Letenská - Josefská - Mostecká - Muzeum pražských pověstí a strašidel. 

Cena: Dospělí: 390,- Kč
          Studenti: 310,- Kč
          Děti / Důchodci: 220- Kč
          Rodina (max 2+2): 990,- Kč
          Děti do 6 let zdarma
          Ceny pro školní výpravy ZDE

Sraz: V Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy - Jánský vršek 8
Doba trvání: 3 hodiny
Vozíčkáři: Nevhodné
Kočárky: Lze absolvovat
Zvířata: Dovolena pouze za podmínek platících v MHD

Na vycházky se prosím rezervujte online zde nebo na tel: 257 221 289. Děkujeme!