Vánoční trhy 2018 - Karlovy Vary

1.12.2018 – 6.1.2019, 23:59

Letošní vánoční trhy se budou konat od 1. prosince do 6. ledna 2019 ve Smetanových sadech u Alžbětiných lázní. Začínají den před adventem a rozsvícením stromu.

Provozní doba je v pracovní dny od 10:00 do 18:00 hod., o víkendech od 10:00 do 19:00 hod., odpoledne můžete očekávat zajímavý doprovodný program.

Nebudou však chybět stánky s vybraným sortimentem, atrakce a kluziště pro děti, živý betlém, tvořivá dílna, ohniště, bohatý kulturní program a další. Na koho se můžete těšit ze známých umělců, nebylo ještě zveřejněno.

Mezi další novinku, která se poprvé objevila minulý rok, patří i keramické hrníčky s vánočními motivy a logem města, ve kterých si budete moct dát něco k zahřátí. Zajímavostí je, že hrnečky předminulý rok zavedli i na trzích v Brně.

Na stáncích nakoupíte vánoční sortiment, občerstvení, dárky nebo originální zboží. Určitě si něco zajímavého z trhů koupíte, ať už pro sebe, nebo pro někoho blízkého.

Z velmi bohatého programu vybíráme loutkové divadlo, vystoupení pěveckých sborů, vánoční program základních a uměleckých škol, taneční vystoupení nebo vánoční zpívání. Samozřejmě, že tato ukázka není všechno, co na trzích uvidíte nebo uslyšíte.

Ze známých osobností a skupin se minulý rok ve Varech zastavil Kate Matl, Václav Noid Bárta, Václav Upír Krejčí, Maxíci, Jitka Boho, Yo Yo Band, Pavel Callta, Daniel Hůlka, Debbi a Leona Machálková. Uvidíme, kdo to bude letos.

https://vanoce-silvestr.cz/vanocni-trhy/karlovy-vary/