Dětský den s oblíbenými hrdiny v Paláci Pardubice

29.5.2018 – 1.6.2018, 23:59

Vezměte své děti 1. června na Dětský den do Paláce Pardubice, čekat na vás bude zábava s hrdiny ze Star Wars. Těšit se můžete na nabitý program plný her a soutěží, Star Wars cenu vyhrává každý účastník! Palác Pardubice můžete navštívit i dříve – od 29. do 31. května vás v odpoledních hodinách přivítá vždy jedna postava, se kterou se budete moci vyfotit u fotostěny. Můžete se tak se svými dětmi na Dětský den v předstihu naladit a vyzvednout svou hrací kartu.

Cena vstupenky: zdarma Kč

Předzvěstí Dětského dne, na který se všechny ratolesti každoročně těší, bude v Paláci Pardubice od 29. do 31. května zábavný program s hrdiny Star Wars. Každé odpoledne se zde budete moci vyfotit s jednou z filmových postav očekávaného filmu. Kromě toho najdete v obchodním domě i dvě sochy stormtroopera a fotostěnu, u které si můžete udělat rodinné fotografie. Právě od úterka do čtvrtka si také můžete vyzvednout hrací kartu, se kterou se zúčastníte pátečního soutěžního programu.
V pátek 1. června už bude čekat na děti i dospělé opravdu nabitý program! Moderované odpoledne od 14 do 17 hodin nabídne jak zábavu přímo na pódiu, tak i tři soutěžní stanoviště. Zasoutěžit si budete moci v různých disciplínách. O výhru se však nemusíte bát – cenu s hrdiny Star Wars vyhrává každý! Čekat na vás bude i airbrush s logy Star Wars. Vyfotit se na Den dětí můžete i jako vaši oblíbení hrdinové – v Paláci Pardubice najdete půjčovnu kostýmů. Ve fotozóně Star Wars vám to určitě bude slušet. Kreativní herní zóna pak uspokojí i ty nejnáročnější fanoušky. Tak už se těšíte?