Letní shakespearovské slavnosti Ostrava 2018

23.7.2018 – 12.8.2018, 23:59

11. ročník festivalu Letní shakespearovské slavnosti v Ostravě zahajuje předprodej!

Festival proběhne od 23. 7. do 12. 8. 2018 a můžete se těšit nejen na představení z loňského ročníku, ale i na novinku pražské produkce Dobrý konec všechno spraví


Tento méně známý shakespearovský titul je něžně melancholická komedie plná dobrodružství, lásky a zázraků. Představení láká na hvězdné obsazení, v hlavních rolích uvidíte Annu Fialovou, jednu z nejvýraznějších hereček nejmladší generace, vedle které zazáří zvučná jména jako Ondřej Pavelka, Martin Dejdar, Jan Vlasák nebo David Novotný. 

Na programu Slavností je celkem pět her Williama Shakespeara: zmíněná premiéra Dobrý konec všechno spravíKomedie omylů (novinka minulého roku a obnovená premiéra ostravské produkce), Hamlet, Večer tříkrálový aneb Cokoli chcete, a opět - tentokrát naposledy - se vrací Sen noci svatojánské.

Vstupenky na festival si můžete zakoupit již od 24. 4. 2018 od 14:00 na stránkách festivalu (www.shakespearova.cz) anebo v síti Ticketportal.

Letos také zavádíme malou změnu, která se týká způsobu nákupu vstupenek. Vzhledem k tomu, že v minulosti jsme zaznamenali velmi mnoho rezervací, které neumožňovaly nákup dalším divákům, rozhodli jsme se pro letošek rezervace zrušit. Prakticky to znamená, že nákup můžete uskutečnit prostřednictvím webu elektronicky, anebo se zastavit na prodejním místě Ticketportalu a koupit vstupenku fyzicky tam. Zároveň jsme zvýšili počet vstupenek, které lze přes web najednou zakoupit na 10. Doufáme, že se tímto dostane na více diváků.

Více informací je k dispozici na webu festivalu www.shakespearova.cz/

*****************************
Desátý ročník Letních shakespearovských slavností Ostrava pořádá společnost PaS de Theatre s.r.o. Generálním partnerem Letních shakespearovských slavností v Ostravě je tradičně skupina PPF, hlavním partnerem je společnost ArcelorMittal Ostrava. Festival byl podpořen z rozpočtu statutárního města Ostrava a Moravskoslezského kraje. Další partnery festivalu najdete na našich stránkách.