Fast and Furious LIVE

21.9.2018, 19:30 – 22.9.2018, 16:30

O2 arena PRAHA, 21–22. září 2018, vstupenky v prodeji od 1. prosince.
Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr spočítaných kaskadérských kousků, které překonávají veškeré fyzikální zákony, má nakročeno k tomu stát se naprostou senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi.

Cena vstupenky: od 1150,-  Kč

Představíme vám nejen ta nejoblíbenější filmová auta, ale díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím i klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série, takže budete doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious.

Plameny, které šlehají z výfuků tak, že se rozpaluje vzduch, automobilová akrobacie na takové úrovni, až se z ní tají dech, ta nejpokročilejší digitální projekční technika – to vše si diváci užijí z té nejtěsnější možné blízkosti, kdy se před jejich zraky bude střídat jedna filmová scéna za druhou. Samozřejmě nebudou chybět jak mnohá kultovní auta, na míru vyrobená přímo pro tuto filmovou ságu, tak dokonalé repliky těch největších diváckých favoritů, jako je např. Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6. Nová show Fast & Furious Live slibuje fanouškům, že si díky ní na vlastní kůži prožijí ty nejzběsilejší scény z celé filmové série.