Rodinný den v Poděbradce je opět tady!

16.9.2017

Poděbradka ze skupiny Karlovarské minerální vody, pořádá 16. září už tradičně zábavný Rodinný den. Srdečně jsou zváni všichni, kdo se chtějí příjemně pobavit na připravených atrakcích a k tomu si detailně prohlédnout místa, kde se stáčí a balí jejich oblíbená minerální voda Poděbradka nebo Poctivé limonády od Poděbradky.

Letní akce věnovaná nejen zaměstnancům Poděbradky a jejich rodinám, ale i zájemcům z řad veřejnosti, se uskuteční 16. září. Letos se Rodinné dny konají speciálně v přírodě - na louce u areálu závodu Poděbradka. Dopolední program odstartuje v 9 hodin a bude pokračovat do 13. hodiny.

Poděbradka připravila zábavné aktivity pro celou rodinu. Děti se mohou těšit na skákací hrad, jízdu na koni, soutěže, tvořivé dílny a další sportovní disciplíny. Letošní program oživí ukázky zvířat ze záchranné stanice. Chybět nebude ani tradiční ochutnávka vody Poděbradka a lehké občerstvení. Návštěvníci mohou díky speciálním exkurzím nahlédnout i do výrobních prostor, kde je zkušeně provedou zaměstnanci Poděbradky.

Rozmanitý program pro účastníky připravila Poděbradka, a.s., Dům dětí a mládeže Symfonie Poděbrady a Ekocentrum Huslík.  Všechny připravené atrakce v rámci Rodinného dne jsou pro návštěvníky zdarma.

Rodinný den se postupně uskuteční ve všech závodech skupiny Karlovarských minerálních vod – vedle Poděbradky tedy i v Mattoni v Kyselce, Dobré vodě v Byňově a Hanácké kyselce v Horní Moštěnici.