QUEENIE - Divadlo Kalich

24.11.2017, 19:00 – 21:25

koncertní divadlo nejúspěšnější Queen tribute kapely v ČR.

24. LISTOPADU 2017 OD 19 HODIN * PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN 

Suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice a jedna z nejlepších Queen tribute kapel na světě. Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus.

To vše jsou Queenie v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem, kteří v rámci jarního turné ve Skandinávii Forever přenesou svoji show do pražského Divadla Kalich. Půjde o jedinou zastávku turné v České republice!

Pódium jedné z nejvýraznějších a nejnavštěvovanějších pražských scén není frontmanovi kapely neznámé, neboť se zde představil v hlavních rolích muzikálů Rent a Touha.

Koncert, který nyní přináší, ponese naprosto stejné atributy skandinávské tour a plně využije technického zázemí divadla, včetně bohatého světleného parku.

Queenie si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen, a to ve špičkové kvalitě v dobových kostýmech. Definují žánr, v němž se hudebně realizují, jakokoncertní divadlo. Všechny písně jsou hrány živě v původních tóninách a na autentické nástroje, čímž se kapela odlišuje od mnohých jiných kapel tohoto hudebního oboru.

Jako host koncertu v Divadle Kalich vystoupí sopranistka Petra Alvarez, sólistka Národního divadla.

Zavítejte na originální koncert evropské špičky revivalového žánru.

Podívejte se na videa: 

https://youtu.be/3gzRRmr5MtM 

https://youtu.be/2hG-2Bd5La8 

https://youtu.be/NkZ-qOS0yHI 

https://youtu.be/XEa9-i9HIbo 

https://youtu.be/TTNl36Fp-M4