Šansonový recitál Zlatky Bartoškové - Vyškov

17.1.2017, 19:00 – 20:00

ZLATKA BARTOŠKOVÁ začínala svoji pěveckou kariéru v orchestru Ladislava Bareše v Liberci a orchestru Československé televize s dirigentem Václavem Zahradníkem, spolupracovala s Ostravským rozhlasovým orchestrem a Armádním uměleckým souborem.

Zpívá výhradně vlastní repertoár a píší pro ni současní čeští textaři, básnící a skladatelé, jako například Pavel Cmíral, Jakub Zahradník, Jarmila Hannah Čermáková, Karel Voříšek, Petr Ožana, Václav Tobrman, nebo Jiří Toufar.
V současnosti se věnuje zejména šansonu a každý měsíc koncertuje v pražském hudebním klubu FREE MASONIC CLUB PUB, hostuje v klubu LÁVKA nebo Balbínově poetické hospůdce. Pravidelně vystupuje také v Jablonci nad Nisou a v Olomouci.
Vystupuje s recitálem BÍLEJ KAVALÍR za doprovodu pianisty Jiřího Toufara a houslistky Zuzany Grosmanové, v programu ŽIVOT JE ŠANSON, s podtitulem večer šansonů a povídání o životě a lásce k profesi, spojuje šansony s povídáním se zajímavými hosty jako například Václav Větvička, Robert Vano, Jana Koubková a další.