Představení našich kurzů + dětská diskotéka

13.9.2016, 16:30 – 18.9.2016, 18:00

Přijďte okouknout naše nové i časem ověřené kurzy pro dospělé, děti i mládež, které budou od září probíhat v KC Zahrada.

Nerozhodli jste se ještě, který z široké nabídky kurzů v KC Zahrada budete letos navštěvovat? Chcete změnu, chcete se dozvědět víc o nových kurzech nebo jen potkat staré známé a po prázdninách si společně zaskotačit? Spolu s Nedvíďaty pro vás máme připravené zábavné odpoledne s dětskou diskotékou spolu s přehlídkou našich kroužků.

Během odpoledne se můžete těšit na...

Dílna ručního papíru v režii Výtvarného ateliéru Ilony Němcové.
Zvědavá dílna Divadelní studio Zahrádka
Divadlo 1911 – Úvodní (d)otazník. Společná chvilka pro zájemce o divadelní kurz, během níž se představí náplň, cíle i lektorka.
Dětská diskotéka a spousta zábavy s Nedvíďaty (www.petrnedved.cz)

Mezi nové kurzy patří například Hooping /hoop dance/, Divadelní kroužek pro seniory Divadlo 1911 nebo Baletní lekce školy Attitude pro děti již od 4 let. Pokračovat budou také pohybové kroužky Streetdance, dramaťáčku Muzikálová školička a Divadelního studia Zahrádka a chybět nebudou ani tradiční Výtvarné kurzy pro předškoláky i školáky s paní Němcovou, Oděvní návrhářství a středeční Kurzy keramiky. Pro dospělé pak pokračuje Jemná jóga i dopolední Jemná jóga pro seniory, individuální výuka Zpěvu s Monikou Obermajerovou, pro všechny věkové kategorie pak Skupinové bubnování DRUM CIRCLE. A hlásit se můžete také do Tanečních kurzů pro páry, jenž začínají od října.

Věříme, že si každý z naší nabídky kurzů vybere!