Památky 2014 - 3. mezioborový veletrh regenerace, financování, využití a uměleckých řemesel v Praze na Výstavišti v Holešovicích

23.10.2014, 9:00 – 24.10.2014, 23:59

Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne již třetí ročník unikátního specializovaného veletrhu PAMÁTKY 2014. Rekonstrukce památkových souborů a objektů, jejich financování a současné využití a též odkaz našich předků a podpora uměleckého řemesla – to jsou základní témata veletrhu, který opět připravila společnost Incheba Praha.

Cena vstupenky: 100, 50 Kč

Zajímavá téma veletrhu nezasahují pouze do oblasti památkové péče, záchrany a konverze historického dědictví a do sféry projektování a stavitelství. Své místo zde má i restaurátorství a umělecké řemeslo, prvky a systémy technické infrastruktury a technického vybavení budov, požární ochrany a zabezpečení objektů a areálů, ovšem rozebírá také rozsáhlou problematiku soudobého využití památek a památkových souborů, jejich zakotvení v současných sídlech i krajině, včetně širokého segmentu cestovního ruchu a řadu dalších témat. Stranou nezůstávají ani neziskové organizace, které se prezentují samostatně i formou seminářů, ale také na novinky vystavovatelů.

3. mezioborový veletrh regenerace, financování, využití a uměleckých řemesel.