Bebífest

28.5.2016, 12:00 – 22:00

Letošní Doktorfest nabízí doprovodný program pro děti se soutěžemi a úkoly, které jinde nezažijete: boccia, malování štětcem připevněným na helmě, kurz Malý záchranář nebo exkurze do sanitky. 

Za splněné úkoly čekají na děti skvělé dárečky! Těšíme se na vás v sobotu 28. května v Písecké bráně v Praze. Začínáme v pravé poledne. Rock, blues, rock'n'roll, punk či worldmusic čeká na milovníky hudby na již čtvrtém ročníku Doktorfestu u Písecké brány v blízkosti Hradčan.

I letos se na Doktorfestu představí široké veřejnosti renomovaní lékaři v roli umělců - hudebníků. Zazní skvělá muzika, v Písecké bráně budou vystaveny fotografie z celého světa, svůj zrak si můžete změřit u známého oftalmologa Imrana Zangiho a vyhrát můžete let v simulátoru dopravního letadla Airbus A 320.

Pro děti je připraven Bebífest - soutěžní a zážitkový minifestival, který nabídne workshopy a soutěže nejen se zdravotnickou tematikou. Přijďte a podpořte svým dobrovolným vstupným denní stacionář Akord. Více informací na www.doktorfest.cz či na facebooku Doktorfest.