V Aquapalace bude v sobotu slavnostně spuštěn nejdelší tobogán ve střední Evropě!

21. duben 2015, 13:18
 V Aquapalace bude v sobotu slavnostně spuštěn nejdelší tobogán ve střední Evropě!

Již tuto sobotu 25. dubna se mohou návštěvníci Aquapalace Praha těšit na pořádnou jízdu! Se začátkem jara se vrací mezi atrakce oblíbená Divoká řeka, která je zároveň spojená s tobogánem Canyon, a dohromady tvoří délka tratě přes 250 metrů zábavy, což je zatím bezkonkurenčně nejdelší tobogán ve střední Evropě! Kromě skvělých zážitků se navíc můžete zúčastnit v sobotu také soutěže Mistrovství ČR v jízdě na tobogánu!

Největší aquapark v Čechách Aquapalace Praha chystá na sobotu 25. dubna netradiční turnaj - bude se soutěžit o mistra republiky v jízdě na tobogánu. Návštěvníci se mohou těšit nejen na závodní klání, ale i na bohatý doprovodný program v podobě soutěží, speciálních animací a hudební show.

Netradiční závod je rozdělen do čtyř kategorií: děti od 8 do 12 let, mládež od 13 do 16 let a muži a ženy nad 17 let. Maximální počet přihlášených do jedné kategorie je 50 závodníků. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách Aquapalace Praha nebo na místě v den akce. Mistrovství odstartuje v 11 hodin dopoledne registrací soutěžících. Samotné závody se uskuteční od 13 do 16 hodin. Vyhlášení vítězů a předání cen je plánované na 16. hodinu. Doprovodný program nabídne škálu zajímavých soutěží a her pro velké i malé návštěvníky, ze známých osobností se můžete těšit na moderátora Vlastu Korce, zpěváka Bena Cristovaa, nebo v dopoledních hodinách na zpěvačku a modelku Jitku Válkovou, která celý závod zahájí.

Přijďte si v sobotu užít slavnostní zahájení provozu nejdelšího tobogánu ve střední Evropě, která doplní atraktivní prostředí Vodního světa mimo jiné plného originálních tobogánů a celé řady dalších atrakcí. V Aquapalace můžete najít kromě 12 tobogánů a skluzavek také mořské vlnobití, pirátskou loď, pomalou a divokou řeku, mořská akvária, vířivky a relaxační lavice, 8 metrů hlubokou potápěčskou jámu, zmrzlinový bar, dětský koutek s programem, a zároveň se můžete účastnit různých soutěží a animací. Pro starší návštěvníky je připraven saunový svět, rozdělený na 14 finských saun a parních lázní.