Dárek na poslední chvíli? Voucher do BOHEMIA SEKTu

10. prosinec 2023, 17:38

Jste tým už mám všechny dárky nakoupené, nebo nakupuji dárky na poslední chvíli? Ať už patříte do jakéhokoliv týmu, máme pro vás tip. Vstupenku do světa bublinek, do BOHEMIA SEKT Návštěvnického Centra.

01 bohemka

Nahlédněte do světa nejoblíbenějších českých bublinek, kde se dozvíte, jaký je rozdíl mezi klasickou a charmatovou metodou výroby sektů. Uvidíte, jakým způsobem se vyráběl sekt v minulosti a jak se setřásají kvasinky dnes. Ohromí vás největší tank na cuvée, který obsáhne přes milion lahví a poznáte, jak ,,Bohemka“ vzniká. Z výroby pak rovnou vyrazíte na skleničku, můžete si dopřát i degustaci několika vybraných vzorků, a také ochutnat čerstvě odkalený sekt z BOHEMIA SEKT Manufaktury. Poté to celé zdokumentujete ve speciálním fotokoutku a uložíte si celý zážitek do svého virtuálního nebo aktuálního albíčka.

Zní to jako dárek, který byste chtěli dostat? Věnujte ho svým blízkým a zaperlete pod stromečkem. Vouchery si můžete zakoupit osobně ale i online, a to dokonce na poslední chvíli. U zaplacených objednávek do 22. prosince do 12:00 vám totiž voucher pošleme v elektronické podobě na e-mail.

Tip: Prohlídka s pětivzorkovou degustací včetně ochutnávky čerstvě odkaleného sektu Bohemia Sekt Manufaktury za 350 Kč.

Po prohlídce a degustaci si můžete vybraná vína nakoupit v BOHEMIA SEKT Osobní vinotéce, kde si pořídíte nejen lahve, ale i dárkové balíčky, sety a předměty, anebo vouchery na prohlídku s degustací, kterou jste právě prožili na vlastní chuťové pohárky a věnovat ji vašim blízkým.

Navštivte nás - Bohemia Sekt