BART JACOBS

7.6.2020, 19:30 – 21:30

Barta Jacobse není potřeba milovníkům varhanní hudby dlouze představovat. Absolvent cum laude ve třídě proslulého Reitzeho Smitse byl už za studií jmenován titulárním varhaníkem v bruselské katedrále svatého Michaela a svaté Guduly. 

BART JACOBS

Bart Jacobs varhany

Síla varhan

Vítěz čtyř mezinárodních varhanních soutěží sólově vystupuje doslova po celém světě. Na našem festivalu jsme pro tohoto výjimečného hudebníka vybrali jedinečný nástroj: skvostné varhany v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polné postavil Johann David Sieber v roce 1708; jeho nástroj je i v roce 2020 v plné síle a zní stále nebesky.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
Děti, které nedosáhly věku 6 let, zdarma bez vstupenky a bez nároku na sedadlo, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku / Sleva pro studenty, Sleva pro seniory ve věku 65 let a více, Sleva pro držitele průkazu ZTP a pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod držitele průkazu ZTP/P (jedna osoba) - cena po slevě je uvedena v označení slevy v nákupním košíku - nárok na slevu je třeba prokázat odpovídajícím dokumentem při vstupu do místa konání / Bezbariérový přístup NEUVEDENO

-TH-

Ticketportal