Privilegium - The Best Czech Club DJ's

24.3.2017, 20:00 – 20:00

Nejlepší kluboví DJs přicházejí do Brna. Atmosféra malého klubu přenesená do velkého sálu. Zrekonstruovanou halu Laser Show Hall rozezní mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorů a agresivních beatů. Těšit se můžete také na zcela výjimečnou show plnou basového dunění, laserů, efektů, dekorací, tanečnic a nejmodernějších LED projekcí!  A to všechno podtrženo skvělou atmosférou, kterou dokáží vytvořit ti nejlepší ve svém oboru.

Nejlepší kluboví DJs přicházejí do Brna. Atmosféra malého klubu přenesená do velkého sálu.

Zrekonstruovanou halu Laser Show Hall rozezní mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorů a agresivních beatů. Těšit se můžete také na zcela výjimečnou show plnou basového dunění, laserů, efektů, dekorací, tanečnic a nejmodernějších LED projekcí!  A to všechno podtrženo skvělou atmosférou, kterou dokáží vytvořit ti nejlepší ve svém oboru.

DJ UWA

Aktivní Djing a šestnáctiletá praxe z něj udělala excelentího mistra vybroušeného mixování. 
Nejen pro zpestření, ale i vytvoření větší show pro návštěvníky, začal navíc na vystoupeních předvádět své jedinečné umění mixovat všemi částmi těla včetně nosu a jazyka. Je dokonce schopen postavit gramofon "vzhůru nohama", a v této poloze opět bez chybičky synchronizovat dvě desky a odehrát část setu.

DJ BRIAN

DJ, producent, remixér a zakladatel projektu Soulgangsters. Je jedním z nejúspěšnějších českých djs a hrál ve více než 25 zemích světa včetně Číny, Brazílie, Francie, Španělska, Řecka, Ukrajiny a Malty. 2 sezóny hrál v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize a v roce 2006 byl residentem Paradise clubu na ostrově Mykonos, který byl vyhlášen nejlepším řeckým klubem. Hrál po boku DJs jako Erick Morillo, Sander Kleinenberg, Todd Terry, Sandy Rivera, Junior Sanchez, Armand Van Helden a mnoha dalšími. Na německém labelu S2G Records vydává pod značkou Soulgangsters remixy pro nový single zpěvačky Terri B a v červnu první singl „Come On“.  Je znám svojí precizní technikou a výborným „feelingem“ pro publikum.  Hraje na hlavní stagi 2 největších festivalů Pleasure Island a Mácháč vedle hvězd jako Paul van Dyk, Axwell, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco, Avicii, Sidney Sampson a mnoho dalších.

DJ MIO

Jako DJ působí aktivně již od roku 2005. Za jedenáct let své kariéry toho stihl opravdu hodně. Kromě toho, že si prošel klasickými diskotékami, tak se stal rezidentem nejnavštěvovanějšího klubu v Ústeckém kraji - Disco Freeland. Jeho kariéra začala nabírat na obrátkách poté, co s přáteli začal pořádat akce pod značkou Hey Listen. Tento oblíbený klubový projekt, který procestoval již celou republiku, si získal značnou základnu fanoušků a má velký potenciál do budoucna.

Kromě silně vybudovaného brandu si Mio získal pozornost svými sety. Ty jsou postavené vždy na řádně melodickém základu, agresivním mixu, živém dropu a koncepčním vývoji. Ocenit je mohli tanečníci ve známých klubech, jako jsou Duplex, SaSaZu, Mecca, Retro Music Hall, Roxy, Luxor, Belmondo, Alexandria Loď, Fabric a další. Stejně tak skvostný je i seznam DJských jmen, po boku kterých si Mio zahrál: Showtek, Jordy Dazz, Juicy M, Laidback Luke, KURA, Andrew Rayel či Tony Junior. Kromě toho nechyběl ani na největších tuzemských událostech: Mácháč, Air Festival, Dreamland,Unique Festival, Domino Hell, Pure Festival, West Fest či The One Festival.
Díky svým výkonům za mixážním pultem si Mio vysloužil pozornost také v médiích, a to když s ním před lety vyšel rozhovor na prestižním serveru housemagazine.cz, kde se rozpovídal o své dosavadní kariéře. Za mikrofonem jsme ho pak mohli zastihnout v populárním pražském Dance Radiu či internetovém Seejay Rádiu. Jeho guestmixy v jednotlivých pořadech zaznamenaly skvělý ohlas a navíc se ukázalo, že moderování mu také není cizí. 

Mio je tak jednou z největších senzací na tuzemské scéně a vypadá to, že svou kariéru roztáčí do vysokého tempa. Jeho umění přizpůsobit se davu je obrovskou výhodou a buduje tak svému jménu velkou značku. Ta je navíc podpořena zastoupením Retro Music Hall, kde Mio vystupuje, jako rezidentní DJ. O tomhle chlapci ještě hodně uslyšíme.

DJ LAFAYETTE

Jeden z nejoblíbenějších djů současné klubové scény začínal hrát už ve svých 16ti letech v kladenském Klubu 19. Již chvilku po svém prvním vystoupení na podzim 96 mu byla v tomto klubu nabídnuta residentura. Postupem času se v C19 podílel na dvou residentních nocích CIRKUS BOOMERANG a VIVA LA VYNIL, které patřily mezi nejúspěšnější párty své doby. Díky svému vyprofilovanému stylu a vstřícnosti osudu ho v roce 2000 oslovila pražská bookingová agentura Eastbase. To pro Lafayetta znamenalo, otevření nového prostoru v podobě pražské housové scény.

Během krátké doby měl možnost hrát v pražských klubech jako např. MECCA, DUPLEX, RADOST FX. V roce 2002 přichází jedinečná, a dá se říct že zlomová, nabídka spolupráce s DAROU ROLINS na turné „Whats my name“. Na tomto turné měl Lafayette možnost prezentovat svůj hudební záběr a oslovit publikum po celé ČR a na Slovensku. Krátce po skončení tohoto turné dostal pracovní nabídku ze švýcarského klubu Musicland.ch, Thun, kde působil jako DJ. Po návratu ze Švýcarska se v létě 2004 stal residentem prestižního pražského klubu MECCA, kde na jaře 2005 Lafayette startuje párty s názvem STŘEDA GRÁTIS. Z této párty se stal doslova fenomén kvalitní klubové zábavy a každou středu plní kapacitu klubu MECCA do maxima.

Mezi Lafayettovi další zlomové poslední úspěchy patří jeho nová residentní párty s názvem OPERA HOUSE. Interiér klubu MECCA se každou OPERU změní v barokní sál, plný operních dekorací a performance. Spojením zdánlivě neslučitelných hudebních celků jako je OPERA a HOUSE party, vzniká jedinečná atmosféra, která je vždy podpořená vystoupením DJ LAFAYETTA a zahraničního hosta. O Lafayettových kvalitách svědčí i to že jako jediný český DJ vystupoval na světoznámých parties DEFECTED IN THE HOUSE A MINISTRY OF SOUND. Hrál po boku takových jmen jako jsou: TIESTO, ROGER SANCHEZ, DAVID MORALES, MARTIN SOLVEIG, MILK & SUGAR, JAYDEE, DISCOBOYS, COPYRIGHT, ANGEL MORAES, LISA LOUD, BEATFREAKZ, LEE DAGGER NEBO SHIK STYLKO . Lafayette je mistrem euforické nálady s výjimečným citem pro hudební výběr. Každý jeho set vyniká nezaměnitelnou energickou atmosférou.

A další a další osobnosti České klubové scény ….

POZOR : Omezená kapacita!

Ticketpro