FM party - Frýdek-Místek

5.4.2024, 20:00 – 23:59

FM party poprvé v Národním domě!

 

Cena vstupenky: 200 Kč

V PoVelikonočním čase ti 5.4.2024 přinášíme nový model tanečních párty se zábavou bez hranic a to vše v Národním domě ve Frýdku Místku.

Začínáme ve 20:00 a končíme ve 3:00.

Tuto nezapomenutelnou noc si prostě nemůžeš nechat ujít.

 

Hned na první edici FM party přinášíme speciálního hosta, ikonu slovenské scény, EMILY & JUSTICE!

Ve spolupráci s vydavatelstvím B RECORDS už vytvořili několik úspěšných hitů. Najvýznamnějším z nich je skladba CÍTIM VÔŇU LESA, kterého videoklip má už přes neuvěřitelných 29 miliónů shlédnutí. Skladba se nachází na jejich debutovém albu “TANCUJ SO MNOU”, ze kterého jsou velmi dobře známé i hity jako V HLAVE ŤA MÁM nebo PRÁVE V TEJTO CHVÍLI.

Skladby této dvojice lámou rekordy nejen ve shlédnutích videoklipů, ale rovněž i v digitálních posleších, kde dosahují několika miliónové dosahy na Slovensku i v Čechách.

DJské otěže budou pevně držet ve svých rukách pánové CRIMINAL NOISE a DJ CAO

CAO – tenhle sympatický rezident pražského klubu DUPLEX k nám dojede ukázat svůj styl, který v Praze jede svou vlnu ve velkém stylu. Ve sbírce klubů, kde hrál své sety stojí za zmínku například Varna, Onyx, SaSaZu, Radost FX a podobně.

CRIMINAL NOISE – festivaly ostřílený ostravský DJ, producent a moderátor, který preferuje Electro House & Progressive House. Má za sebou úspěšné párty v klubech a festivalech v České a Slovenské republice. Mezi jeho zastávky patří festivaly jako Mácháč Festival, Beats for Love a COLOURS Of Ostrava.

SMS Ticket