Cotatcha Orchestra feat. Swing Wings: Count Basie 120 - Cabaret des Péchés

Cotatcha Orchestra oslaví 120 let od narození ikonického klavíristy a kapelníka Counta Basieho koncertem 19. května v brněnském Cabaret Des Péchés!

Cena vstupenky: 420 Kč
Cotatcha Orchestra feat. Swing Wings: Count Basie 120 - Cabaret des Péchés
  • Adresa:
    Dominikánské nám. 656/2,
    Brno-střed, 602 00

A nebude to koncert ledajaký. Hudba orchestru Counta Basieho je totiž předlohou pro to, jak má vypadat ideálně swingující kapela. A proto budou hosty koncertu tanečníci ze Swing Wings, kteří v první části koncertu zatančí choreografie. Z druhé poloviny večera se stane tančírna přístupná všem účastníkům tohoto koncertu.

Mezinárodní big band Cotatcha Orchestra založil před deseti lety trumpetista Jiří Kotača s vizí hrát neotřelou a originální bigbandovou hudbu. Kapela má na svém kontě nominaci na Cenu Anděl a spoustu projektů s tuzemskými i zahraničními umělci jako jsou Lenka Dusilová, Ilja Reijngoud, Mar Vilaseca nebo Daniel Caccia.

 

Swing Wings jsou brněnská taneční škola, která se zaměřuje na tance, které vznikaly v 20. až 40. letech minulého století v USA. Během deseti let, co škola Swing Wings oficiálně existuje na mapě swingového světa,  zorganizovali stovky tančíren, desítky mezinárodních akcí a festivalů a vytvořili tak jedinečnou komunitu přátelských lidí. Lektoři školy jsou držiteli ocenění na mnoha mezinárodních festivalech jako je International Lindy Hop Championship, Balkan Lindy Hop Championship nebo Prague Swing Festival.

SMS Ticket