Excelent Mazziv festival se uskuteční 12. 9. 2014 v O2 areně

12.9.2014, 21:00 – 23:59

Po zhodnocení současné situace a po souhlasu všech našich partnerů jsme se rozhodli Mazziv Festival přesunout na 12. 9. 2014. Hlavním důvodem je získání více času pro nasmlouvání těch správných headlinerů pro vytvoření silného line-upu.

Cena vstupenky: 890-2450 Kč

“Mazziv” je nový koncept, který vám přináší magický a vzrušující zážitek z taneční hudby. Bude to velkolepá taneční akce na které se představí ty nejpopulárnější hudební styly, jako jsou house a electro house. Tato skvělá show v kombinaci s nejmodernějším vysoce kvalitním vybavením, speciálními efekty a scénografií – vám poskytne nezapomenutelný a dechberoucí zážitek.

NEJLEPŠÍ SVĚTOVÍ DJ´s
Na Mazziv Festivalu uvidíte a uslyšíte největší hvězdy současné taneční hudby, ale i vycházející talenty světové hudební scény. Vždy budeme kombinovat ta největší jména s těmi novými. O tom se můžete přesvědčit hned při první edici.

PROGRESSIVE & ELECTRO HOUSE
Ano, Mazziv Festival bude o současných nejpopulárnějších hudebních stylech. Stylech, které vládnou taneční hudbě napříč světem - progressive a electro house.

MÍSTO
S Mazziv Festivalem se budete pravidelně setkávat na jednom z nejluxusnějších možných míst.  v dobře známé pražské O2 Aréně, jedné z nejmodernějších víceúčelových hal v Evropě.

SHOW
Show bude velkolepá. Desítky laserů, Co2 děla, pyro efekty, LED stěny, masivní sound systém Funktion One a obří světelný park. Samotná stage se bude nacházet přímo uprostřed O2 areny.

VIZUÁLNÍ STRÁNKA
Můžete se těšit na speciální efekty vytvořené jen pro tuto noc. Intro show a příběh “The Birth of Phenomen“, který vás provede touto nocí.

VYSTOUPENÍ
Taneční a akrobatická vystoupení budou doprovázet show v průběhu celé noci.

ATMOSFÉRA
Atmosféra bude právě taková, jakou ji uděláte VY!  To VY děláte naše party tím čím jsou! Sami tak můžete ovlivnit to, jaký zážitek si z párty odnesete. My uděláme maximum pro to, abyste si prožili jedinečnou a nezapomenutelnou noc.

ZÁŽITEK
Čeká vás kouzelný, vzrušující a dechberoucí zážitek, který návštěvníky naplní pozitivní energií a posílí v nich pocit sounáležitosti.
Probudíte se do nového světa.

Mazziv Festival se spojil s dobře známou značkou Gambrinus Excelent, která se stala titulním a presenting partnerem festivalu. Proto bude první vydání bude prezentováno jako "Excelent Mazziv Festival"

VSTUPENKY:
Základní a VIP vstupenky jsou v prodeji od středy 5. 2. 2014, dostupné v síti Sazka Ticket.
Začínáme s první limitovanou edicí zvýhodněných vstupenek (tzv. early bird) za 890 Kč. Po vyprodání této kategorie vstupenek se bude cena postupně zvyšovat.
Cena VIP vstupenek je 2490 Kč.