ADRAběh Příbram

10.4.2024, 16:00 – 10.5.2024, 20:00

ADRAběh 2024 je tu! Zaregistrujte se a přidejte se k těm, kdo svým během (či klidně jen chůzí) podpoří dobrou věc – dobrovolnictví v Česku.
ADRAběh je tradiční benefiční akcí na podporu lidí v nouzi. Běželo se pro radost dětí i proti samotě seniorů. Letos v květnu oslaví ADRA 20 let od založení našeho prvního dobrovolnického centra ADRA v republice. A tak letošní ADRAběh nese název Nekonečný příBĚH pomoci. A poběžíme jak jinak než pro dobrovolnictví!

Cena vstupenky: 250 Kč/registrace, 0 Kč/divák Kč

Připraveny jsou tři trasy. První trasa měří 1 km. Oběhneme jednou Nový rybník. Je pro všechny ty, kteří se chtějí zúčastnit jen symbolicky, pro děti, pro pěší, seniory i vozíčkáře. Druhá trasa má 2 Km a je pro ty, co už si chtějí zkusit zazávodit. Oběhneme Nový rybník dvakrát. A třetí trasa má 5 Km a vede kolem Nového rybníku a Filaového rybníku.

Přijďte si zkusit zazávodit, zažít kus srandy a ještě tím podpořit dobrou věc. Anebo se přijďte jenom podívat a fandit nám.

Po ukončení závodů proběhne vyhlášení vítězů a pro děti budou připravené buřty, které si budou moct opéct na ohni.

O loňském ročníku se vyjádřil pan Bodnár, předseda SK Spartak Příbram (spolek, který s námi každý rok spolupracuje) takto:
"V roce 2023 jsem měl tu čest zúčastnit se ADRA běhu v Příbrami v okolí Hořejší Obory. Mile mě překvapila příjemná atmosféra a pozitivně naladění nejen organizátoři, ale také přihlášení závodníci. Od první chvíle bylo jasné, že v dnešním závodě vůbec nepůjde o výsledky, ale o setkání sportovně založených lidí, kteří chtějí pomoci potřebným."

Těšíme se na vás!

JAK SE MŮŽETE ZAPOJIT?

V prvním kroku se potřebujete zaregistrovat. Jděte na adrabeh.cz a vyplňte formulář na webu partnera ADRAběhu, organizace Rozběháme Česko. V rámci registrace vyplníte potřebné údaje, vyberete si svou kategorii (žena, muž, dítě) a závod, který chcete běžet. Případně zda chcete běžet pouze „virtuálně“. Pak už jen kartou či převodem zaplatíte startovné a je to.

Základní startovné je 250 Kč, můžete ale přispět i vyšší částkou podle vašeho uvážení. Po registraci pak v termínu 7.5. – 21.5. 2024 můžete i běžet nebo jít “virtuálně”, tedy budete sbírat kilometry tam, kde zrovna jste, vám příjemným tempem a kdy se vám hodí. Zdolané kilometry můžete nahrávat na web Rozběháme Česko a získat tak elektronický diplom.

Běžci či chodci s největším počtem naběhaných a nachozených kilometrů pak budou oceněni dárky od našich firemních partnerů.