Filip Jančík - Show filmové hudby v Ostravě

Pokud milujete filmovou hudbu, tuto show si nemůžete nechat ujít. Nejprodávanější slovenský houslista FILIP JANČÍK, známý a oceňovaný několika unikátními projekty, poprvé v České republice. Jeho show a charizmatický projev si už zamilovaly desetitisíce diváků.

Cena vstupenky: 950-1390 Kč
Filip Jančík - Show filmové hudby v Ostravě
  • Adresa:
    28. října 124,
    0strava, 702 00

Po mimořádném úspěchu a vícekrát vyprodaných koncertech v pražském Rudolfinu, v Sono Brno, nebo v Karlových Varech se houslista Filip Jančík rozhodl kvůli velkému zájmu rozšířit svou show do dalších českých měst. Buďte svědky nezapomenutelného hudebního zážitku, který spojuje vášeň, talent a energii do jedinečného vystoupení.

Během českého turné představí divákům nejznámější filmové skladby ve svém jedinečném provedení. Hra o trůny, Gladiátor, Piráti z Karibiku, či skladby z filmů jako Inception, James Bond, Forrest Gump či Harry Potter.

Zažijte večer plný emocí, napětí a nezapomenutelných zážitků v souladu se světelnou show a mezinárodní doprovodnou kapelou.

Filip Jančík dosud vystupoval ve více než 25 zemích světa, včetně takových zemí jako Švédsko, Dánsko, Singapur, Kuvajt či Spojené arabské emiráty.

Spolupracoval také s kanadskou rockovou hvězdou Avril Lavigne, s níž vystoupil na zahajovacím ceremoniálu Speciálních olympijských her v Los Angeles. Na svůj koncert ho jako speciálního hosta pozval i samotný Karel Gott nebo David Koller.

Koupí vstupenky se můžete stát věrným fanouškem a vyhrát soukromý koncert přímo u vás doma. Více informací se dozvíte přímo na vstupence.