Monster Meeting v Chomutově

8.6.2024, 15:00 – 20:00

Monster Meeting se vrací!

V roce 2020 a neplánovaně i 2021 vtrhl na českou hudební scénu unikátní koncertní projekt Monster Meeting. Napříč domácími halami a desítkami open airů odehrály exkluzivní společný koncert dvě oblíbené rockové kapely, na velkém pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou.

Cena vstupenky: 395-790 Kč

Šlo o největší turné v době ovlivněné covidovými restrikcemi nejen v ČR, ale i na světě. Hlavní role se v prvním i druhém ročníku ujala kombinace populárních interpretů Dymytry a Traktor.


Monster Meeting po dvě léta provázel fanoušky i kapely zvláštní dobou s dávkou tak vzácné radosti a euforie ze živých koncertů. I když by si svojí velikostí a unikátností zasloužil důstojnější a volnější prostředí k jedinečným hudebním zážitkům. Po poslední zastávce v pražské sportovní hale tato neuvěřitelná tříhodinová show plná sólových i společných písní a hostování usnula dlouhým spánkem.


A ten příští rok skončí! Monster Meeting se totiž vrátí v roce 2024! Odpočatý a v plné síle naplnit monstrózní očekávání! Můžete se opět těšit na patnáct zastávek kontinuální koncertní show dvou headlinerů podpořenou speciálními hosty. Nenechte si ujít unikátní hudební zážitek, který se odehraje pouze v rámci tohoto tour od května do září 2024. Bude to velké, bude to exkluzivní, bude to monstrózní, v případě Prahy dokonce megamonstrózní! Tentokrát dostane svoji část turné i Slovensko!


Více informací a hlavně jména interpretů pro rok 2024 se dozvíte postupně během podzimu. Sledujte stránky www.monstermeeting.cz a facebook MonsterMeetingCZ

Kde: Letní kino Chomutov