Super Den dětí v Hamleys

1.6.2023, 12:00 – 20:00

Zdravíčko, kamarádi!
Zábava začíná v Hamleys na Mezinárodní den dětí!
Hamleys Praha pro vás připravilo fantastickou událost plnou superhrdinů, skvělých aktivit a fantastických výher.
Super Den dětí – 1. června od 12:00 do 20:00

Superhrdinové a velká fotosoutěž

Po celý den budou k vidění, potkání a focení vaši oblíbení superhrdinové od Marvelu i DC – přijďte si potřást rukou s Batmanem, Spidermanem, WonderWoman a dalšími vašimi oblíbenci!

Zároveň bude probíhat velká fotosoutěž: Vyfoťte se s co nejvíce superhrdiny, označte @HamleysCZ na Instagramu a jste ve hře o fantastické ceny.

Soutěží se o dvacet vstupenek na slavnostní premiéru filmu FLASH 13. června v CineStar Anděl a sběratelské figurky Iron Studios v hodnotě 10.000Kč.

A tím to jen začíná! Připravili jsme pro vás další skvělé aktivity a výhry:

Hledá se superochutnávač

Probuďte svoje supersmysly! Kromě superhrdinů dorazí i pan Pringles a jeho výzva v ochutnávání na slepo. Zúčastněte se výzvy, identifikujte příchutě nejoblíbenějších brambůrků na světě se zavázanýma očima a získejte zdarma Pringles.

Hledá se supermozek

Vyzkoušejte svou superinteligenci! Výzva v řešení hlavolamů bude probíhat v prvním patře. Pokud zvládnete rozlousknout hlavolam do pěti minut, získáte vstup do zrcadlového bludiště zdarma.

Super malování na obličej

Chtěl bys být Spiderman, nebo raději Flash? Pokud se vaše děti touží proměnit v superhrdinu, stačí navštívit malování na obličej zdarma v 1. patře.

Supershow na konec

Na závěr celé akce proběhne před kolotočem od 19:00 závěrečné představení – velké shromáždění superhrdinů a LED světelná show.

Vstup je ZDARMA a všichni jsou vítáni!

Těšíme se na vás 1. června od 12:00 v Hamleys Praha, Na Příkopě 14!