Firemní akce v pivovaru Kozel ve Velkých Popovicích

29.4.2023 – 31.12.2024, 23:59

Pivovar Kozel ve Velkých Popovicích nabízí ideální místo pro firemní akce a teambuildingy. Mnoho firem si již vybralo tento pivovar jako místo pro své setkání a využilo jeho široké možnosti.

Při objednání firemní akce v pivovaru Kozel se firmy mohou těšit na celodenní program. Akce začíná prohlídkou pivovaru, kde se účastníci dozvědí o historii a výrobě piva. Poté následuje degustace nejrůznějších piv a pochutin.

Firemní akce v pivovaru Kozel ve Velkých Popovicích
  • Adresa:
    Ringhofferova 1
    Velké Popovice 251 69

Pro firmy, které hledají více akční zážitek, je připravena množství aktivit, jako například bowling, stolní fotbal, airhockey a další. Pro milovníky sportovních aktivit je k dispozici multifunkční hřiště na volejbal, nohejbal, plážový volejbal a basketbal.

Pokud hledáte možnost strávit čas s kolegy a zlepšit teamovou spolupráci, můžete si objednat speciální teambuildingový program, který vám pomůže rozvinout vaše schopnosti v týmové práci.

Pivovar Kozel nabízí také velký výběr jídel a nápojů. V restauraci si můžete vychutnat tradiční českou kuchyni, ale i mezinárodní speciality. K dispozici je také zahrada s grilem, kde si můžete připravit svá vlastní jídla.

Firemní akce v pivovaru Kozel jsou skvělým způsobem, jak odpojit se od každodenního pracovního shonu a zároveň posílit vztahy mezi kolegy. Díky širokému spektru aktivit a možnostem stravování je pivovar Kozel ideálním místem pro takovou akci.

https://www.kozel.cz/#pivovar