Kurz vaření Sladkovodní ryby

4.11.2020, 17:00 – 21:00

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Cena vstupenky: 2200 Kč
Naučíte se:
  • Filetovat kapra a pstruha
Budeme vařit:
  • Tartar ze pstruha
  • Salát ze zauzeného kapra s fermentovanou zeleninou
  • Filet ze pstruha pošírovaný v olivovém oleji s hráškem a krupicovou kaší
  • Marinovaný kapr v citrusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
  • Košíček s limetkovým krémem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Lektor: Pavel Minář