Cannafest Prague – nejrozsáhlejší a zároveň nejvíce mezinárodní veletrh konopí v Evropě

12.2.2021 – 14.2.2021, 23:59

Cannafest Prague otevírá na jaře již pojedenácté své brány navzdory nelehké situaci, které čelí celý svět.

Většina akcí plánovaných na jaro 2020 byla zrušena zásahem viru covid-19, a tak i veletrh Cannafest bude přesunut na 12.  - 14.2.2021.

Jako každý rok, i tento rok se Cannafest koná v areálu PVA Expo Praha – Letňany ve třech halách na celkové kryté výstavní ploše přesahující 20.000 m². Loňský ročník veletrhu navštívilo ve třech dnech přes 30.000 návštěvníků a pořadatelé pevně věří, že letošní čísla se nijak zvlášť nezmění.

Tým Cannafestu připravuje rovněž spousty odborného a doprovodného programu jako tradiční třídenní konferenci věnovanou převážně léčebnému využití konopí, dále doprovodnou stage s živou hudbou, workshopy, výstavy umění a mnoho dalšího.

Zájemci ze strany návštěvníků si mohou již nyní zakoupit zvýhodněné vstupenky, a to buďto prostřednictvím oficiálního prodejce, sítě Goout nebo přímo na stránkách veletrhu.

Pokud se chcete na tuto oblíbenou akci naladit již nyní nebo pouze podpořit organizátory, můžete využít výrazných slev na eshopu s Cannafest merchandisingem

shop.cannafest.com, ostatní informace o přípravách i samotném veletrhu pak můžete průběžně sledovat na www.cannafest.com nebo se stát fanouškem na www.facebook.com/Cannafest