The Slow Readers Club / UK - Café V lese

26.4.2020, 19:30 – 21:30

The Slow Readers Club oznamují své čtvrté řadové album, The Joy Of The Return, které vychází 20. března na labelu Modern Sky. V nedávné době vyšel první singl All I Hear a kapela také oznamuje své rozsáhlé evropské turné, jehož zastávkou bude znovu i Praha.

Cena vstupenky: 300/350 Kč

Album nahrávali v Liverpoolských Parr Street Studios a produkoval je jejich dlouholetý spolupracovník Phil Bulleyment. The Joy Of The Return je pro kapelu přelomovým v procesu, v jakém deska vznikala - na zadních sedačkách dodávky na během intenzivního koncertování po vydání třetí desky. I přesto zde má temný power-pop, který definoval jejich předchozí nahrávky, stále velký vliv.

‘Je to naše nejzajímavější a nejdotaženější deska,’ popisuje nahrávku zpěvák Aaron Starkie, ‘v textech je vše od lásky, odcizení, vzestupu ultrapravicového populismu a propagandy. Jako obyvkle se snažíme o doplnění textů dobrými melodiemi.’

The Slow Readers Club desku představí na rozsáhlém tříměsíčním turné. Po roce se znovu představí v Café V lese, kde si loni odbyli svůj debut, a to 26. dubna 2020.

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 300,- + poplatky, na místě pak za 350,-