Olympia Brno slaví 20 let a obdarovává své zákazníky

14.9.2019 – 29.9.2019, 23:59

Už je to tady! Olympia Brno slaví 20 let! Již tento víkend vypuknou v jednom z největších nákupních center na Jižní Moravě velkolepé oslavy tohoto výročí. Během následujících 3 víkendů 14. - 29. 9. 2019 se můžete těšit na řadu hudebních vystoupení, zábavy a soutěží o více než 100 cen!

Věříte na zázraky? Hned první víkend vás o jejich existenci přesvědčí iluzionisté Kelly a Tomasiano. To, že kouzla lze dělat i s humorem, vám ukáže populární Richard Nedvěd se svou trapnomagií. Jediné oko nezůstane suché během vystoupení jedné z nejlepších kapel současnosti, Slzy. Nezapomínáme ani na ty nejmenší. Další týden se o vaše milé ratolesti postarají jejich kamarádi z Kouzelné školky a také Albertík. Řadu fanoušků jistě potěší zpěváci Sebastian se svou Toulavou a Terapeut Pavla Callty. Poslední víkendové dny oslav se řadě návštěvníků nákupního centra představí 3 krásné dámy se smyčci, Inflagranti, taneční Verona či rapující Majk Spirit. Pobaví je také imitátor Petr Jablonský. 

Během všech tří víkendů trvajících oslav budou mít návštěvníci možnost vyhrát řadu krásných cen. Za každý nákup v minimální hodnotě 500Kč získají svůj šťastný los, díky kterému mohou již od prvního dne vyhrát řadu cen. Navíc, i když zákazník zvítězí během každodenního víkendového losování, je jeho lístek vhozen zpět do osudí. Paní štěstěna ho tak může potkat znovu, a to i během losování o hlavní ceny, které proběhne 29. 9. 2019. V tento den moderátoři vylosují dokonce 100 cen včetně hlavních deseti výher. Těšit se můžete na oblečení, kosmetiku, nákupy, Elektrický skútr HECHT EQUIS v hodnotě 30 000,- Kč, sedací soupravu dle výběru v KIKA v hodnotě 40 000,- Kč, dovolenou Ultra All Inklusive v 5* hotelu v Turecku v hodnotě 50 000,- Kč si dopřejete díky cestovní kanceláři ČEDOK. Hlavní výhrou 3-týdenních oslav Olympia Brno nebude nic menšího než nový luxusní automobil Mini One od společnosti RENOCAR. Uznejte, že to už za to stojí!!! 

Bohatý program a spousta krásných cen! To vše je Olympia Brno. Oslavte s námi naše kulatiny. Těšíme se na Vás!