Elite Model Look 2019 v Paláci Pardubice

1.4.2019, 15:00 – 16:00

Využijte příležitosti a přihlaste se na Schwarzkopf Elite Model Look 2019 v Paláci Pardubice

Právě máte jedinečnou příležitost zúčastnit se modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019, která proběhne již 1. dubna 2019 od 15 hodin v pardubickém obchodním centru Palác Pardubice. Akci bude moderovat topmodelka Denisa Dvořáková.

Uznávaný modelingový projekt Elite Model Look odstartuje letošní castingy v pardubickém Paláci Pardubice. 1. dubna 2019 od 15 hodin proběhne první casting a zúčastnit se ho můžete i vy. Jaká jsou kritéria pro soutěžící? Castingu se mohou zúčastnit ženy od 13 do 21 let, které měří více než 170 cm, a muži od 15 do 23 let nad 183 cm. Castingy budou probíhat po celé republice do 15. dubna 2019. Mimo jiné se zde budete moci setkat s ambasadorkou soutěže topmodelkou Denisou Dvořákovou, která bude soutěžící provázet všemi castingy.

V minulém roce v národním kole v České republice zvítězili modelka Marie Sýkorová a Martin Burian. Martin vyzkoušel své štěstí právě v pardubickém Paláci Pardubice a úspěšně pak prošel celou prestižní soutěží až do světového finále. To se konalo v exotickém Tenerife na Kanárských ostrovech a všichni soutěžící si tu mohli nejen užít luxusní ubytování, ale získali i cenné zkušenosti pro budoucí kariéru. Díky profesionálům si zlepšovali chůzi, učili se novým choreografiím, fotili s profesionálními fotografy, ale dostalo se jim i speciálního koučingu o zdravé stravě či cvičení. Navíc měli skvělou příležitost představit se Elite agentům z celého světa, a dostat se tak k jedinečným pracovním nabídkám. Skvělé kontrakty ve vrcholném modelingu teď možná čekají i na vás.

Jak budou castingy probíhat? Každý účastník absolvuje vstupní pohovor se zástupci agentury Elite. Zároveň všichni soutěžící získají dárek od partnerů projektu a v rámci castingu bude probíhat také losování lákavých cen: hodnotných vlasových přípravků Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetiky Artdeco a produktů dalších značek od experta na krásu e-shopu s kosmetikou Profiskin.cz. Ve většině castingových měst navíc program zpestří jedinečná show v podobě prezentace aktuálních vlasových trendů Schwarzkopf Looks 2019. Kromě toho si všichni zájemci mohou nechat provést analýzu vlasů od specialistů značky Schwarzkopf. Ti, kdo postoupí do semifinále soutěže, které se bude konat v červnu v Praze, budou kontaktováni do 14 dnů od skončení všech castingů. Finále letošního ročníku bude probíhat v srpnu 2019 ve Španělském sále Pražského hradu a jeho vítěz a vítězka se poté vydají na celosvětové finále soutěže.

Neváhejte a využijte skvělé možnosti stát se tváří 36. ročníku Elite Model Look 2019!

Aktuální informace najdete na webu www.palacpardubice.cz.