V listopadu proběhne 4. ročník jógového festivalu Live Yoga Love Brno

10.11.2017 – 12.11.2017, 23:59

Ve dnech 10.-12.11.2017 se v Brně uskuteční již 4.ročník mezinárodního jógového festivalu Live Yoga Love Brno. Program nabídne lekce se zahraničními i tuzemskými lektory a těšit se můžete na různé styly jógového cvičení, ať už vyznáváte dynamické či spíše klidnější formy.

Ze zahraničních jógových lektorů přijali pozvání Alyona Tikhonova z Ruska, Granville Cousin z Velké Británie a Patrick Hoenner z Francie, z českých hostů pak Barbora Hu, Iamme Candlewick, Christi, Romana Mikulčická, Petr Růžička, Michal Rauer či Václav Hnízdil. Každý z nich představí svůj osobní přístup k józe, takže ať už se rozhodnete navštívit celý festival či jen vybraný den, nahlédnete širokou paletu stylů jedné jediné Jógy.

Program jógového cvičení doplňují přednášky na různá zajímavá témata, zpívání manter (budete si moct vyzkoušet „Ómování“, tedy zpívání mantry Óm) a nebude chybět ani hudba. Celý festival totiž v pátek zahájí kromě jógové lekce s Christi koncert zpěváka a hlasového improvizátora Patrika Kee, který dokáže během pár minut strhnout publikum.

Na místě bude k dispozici jarmark nejen s občerstvením. Doplňující informace najdete na www.liveyoga-lovebrno.cz.

Festival je především místem na sdílení, učení, odpočinek a na vzájemnou podporu a seznámení. Proto neváhejte a přijďte. Prodej vstupenek zajišťuje služba SMS TICKET. (