V GALERII HARFA SE BUDE JIŽ POPÁTÉ HLEDAT NOVÁ TVÁŘ CZECHOSLOVAK TOPMODEL

19.10.2017, 15:00 – 19:00

LETOŠNÍ CASTINGOVÁ KOLA MODELINGOVÉ SOUTĚŽE CZECHOSLOVAK TOPMODEL JSOU V PLNÉM PROUDU. JAKO V PŘEDEŠLÝCH LETECH CELOU ROADSHOW ZAKONČÍ PRAŽSKÝ CASTING V GALERII HARFA, KTERÝ PROBĚHNE JIŽ VE ČTVRTEK 19. ŘÍJNA 2017 OD 15 HODIN.

Czechoslovak TopModel každoročně hledá nové tváře pro svět modelingu. Je otevřený všem mladým a krásným slečnám, které chtějí vykročit na molo fashion weeku a podmanit si módní svět. Již tradičně celou castingovou roadshow uzavře kolo konané v Galerii Harfa, které se pyšní velmi úspěšným skóre – dvě ze čtyř předchozích vítězek vzešly právě z pražského castingu.

Castingy tradičně probíhají v průběhu září a října na 10 místech v České republice a na Slovensku. Říjnovými zastávkami jsou ještě Olomouc, Brno, Jihlava a jako poslední příležitost, jak se ukázat a zabojovat o prestižní výhru, je Praha ve čtvrtek 19. října. Do soutěže se mohou přihlásit dívky ve věku 13 až 19 let vysoké alespoň 174 cm, s trvalým pobytem v ČR nebo SR. Kromě soutěžního castingu se v

Galerii Harfa každoročně koná i semifinále, neveřejné finální kolo výběru nejzajímavějších modelek.
Cílem soutěže Czechoslovak TopModel je najít nové modelky, které by obstály nejen u nás, ale zejména na zahraničních trzích. Finalistky proto hodnotí striktně odborná porota tvořená skauty a zástupci prestižních zahraničních modelingových agentur z celého světa. Na závěrečný galavečer tradičně přijíždějí porotci z Paříže, New Yorku, Londýna, Milána, Tokia a dalších významných center módního průmyslu. Soutěž pořádá jedna z nejprestižnějších domácích modelingových agentur Czechoslovak Models, která díky tomuto projektu našla již bezmála sto nových tváří.

Celý ročník zakončí finálový galavečer, který se uskuteční v pražském Art Restaurant Mánes 30. listopadu. Vítězka, která z něj vzejde, se pak představí na mole jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Week