4. ročník Gastro Food Fest Litoměřice

8.10.2016, 10:00 – 9.10.2016, 17:00

Druhý říjnový víkend se opět Areál Zahrady Čech stane dějištěm významné gastronomické události v severních Čechách. Ve dnech 8. - 9. října 2016 se zde uskuteční již 4. ročník akce Gastro Food Fest. 

Cena vstupenky: 100,00 Kč

„V rámci dvoudenní akce nabídneme návštěvníkům pochoutky z osvědčených restaurací, ale i od nováčků. Návštěvníci si pochutnají na delikátních jídlech, vínech a pivu z minipivovarů a těšit se mohou na mnoho doprovodných akcí, například kuchařskou olympiádu. 
Každý rok přitáhnou kuchařská pódia obrovskou pozornost návštěvníků. Na pódiích zde předvádí svůj kuchařský um Ti nejlepší nejen z oboru gastronomie. Letošní ročník si proto nenechají ujít ani slavný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a spisovatelka a kuchařka Halina Pawlowská. Oba dva předvedou svoji kuchařskou show a představí své nové kuchařky, které si budou moci návštěvníci nejen zakoupit, ale i vyhrát. 
Na scénu se pro velký úspěch z prvního ročníku vrací i hmyzí show, která proběhne v podání Brouknataliri.cz. Návštěvníci ochutnají např. štíra na víně a mnoho dalších broukařských laskomin. 
Ani letos nenecháme festival bez překvapení. Tentokráte v podání ŠNEČÍ FARMY BARKONA, která si pro Vás nachystala lahodné pokrmy ze šneků např. šnečí paštika se šnečím kaviárem. 
Další info k připravovanému programu www.gastrofoodfest.cz