CIRQUE ÉLOIZE se představí v pražském Kongresovém centru

16.4.2014

Mezinárodně proslulá fantastická show iD – v rámci dvou exkluzivních představení vystoupí 15 umělcu v jedinečné kombinaci městského urban dance a cirkusových umění.

Poprvé v historii míří do našeho hlavního města představení plné tance a umění, iD od CIRQUE ÉLOIZE. Režisérem je Jeannot Painchaud. iD je energií nabitá produkce kombinující cirkus, street dance a hip hop. Vstupenky budou v prodeji od 21. listopadu 2013 10:00 hodin. Od svého založení v roce 1993 se společnost Cirque Éloize stala světovou jedničkou v oblasti současného cirkusového umění. Společnost se specializuje na tvorbu představení, která průkopnickým způsobem kombinují cirkusové umění s divadlem, tancem a hudbou. Na základě společné tvůrčí vize Cirque Éloize v poslední době spolupracuje s Cirque du Soleil.

Show s názvem iD, ve které se na pozadí města představí 15 akrobatů a umělců, zahrnuje inovativní a multimediální prvky. Soundtrack inspirovaný rockem a elektronikou pochází od skladatelského dua, které tvoří Jean-Phi Goncalves a Alex McMahon. Představení iD od souboru Cirque Éloize, ve kterém jsou k vidění akrobatické disciplíny v kombinaci s energií hip hopu a městského urban tance, dává modernímu cirkusu novou a vysokooktanovou rotaci.

Režisér show Jeannot Painchaud říká: „ Je pro nás velkým potěšením, že můžeme zcela poprvé přinést tento městský příběh plný barev, vášně a energie do Prahy. V souladu s firemní tradicí v iD opět kombinujeme různé formy umění - tentokrát městské urban tance – ze kterých se snažíme dostat energii a vyhraněnost pro akrobatická vystoupení. Teď si představte dva soupeřící gangy na stejném veřejném místě v centru města, které se snaží vyjádřit svou iDentitu a inDividualitu, a máte iD. „

VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO, www.ticketpro.cz

VSTUPENKY V PRODEJI OD 21/11/2013 10:00 HODIN CENY VSTUPENEK: 790 – 1390 KČ