Letní Letná 2016 - Circa - Beyond

20.8.2016, 18:30 – 4.9.2016, 19:45

Existuje hranice mezi lidským a zvířecím, mezi šílenstvím a zdravím, mezi rozumem a snem. Zveme vás, abyste překročili tuto hranici. Vydejte za ni... go Beyond!

Představení Beyond je surreálné, snové, laskavé a až nečekaně dojemné. Spojuje dynamické cirkusové disciplíny na visuté hrazdě či na tyči s odvážnými fyzickými kousky a několika králičími hlavami. Vše za doprovodu okouzlující hudby, pomalých i rychlých skladeb. To představení vás okouzlí a potěší.

Odehrává se na několika menších scénách zasazených do dalších scén - v malých světech ohraničených červenými závěsy. Možná jsme se ocitli v zoo, v kabaretu, ústavu nebo na scéně. Sedm špičkových akrobatů a herců se zde sešlo, aby se dnes večer propojili navzájem mezi sebou i s diváky. Ocitáme se ve zvláštně krásném a něžném světě.

"Mistrovské představení, které okouzluje jako to nejlepší šampaňské...”  Berlin Morgenpost, Německo

Komicky okouzlující s neskutečnými cirkusovými dovednostmi...” The Guardian, UK

“Herci souboru Circa jsou rockovými hvězdami cirkusového světa...” The List, UK

“Prostě vás to uchvátí...”  Backstage Pass, UK

“Neuvěřitelné...”  The Public Reviews, UK

Vytvořili: Yaron Lifschitz se souborem Circa
Režie: Yaron Lifschitz
Technická režie / světelný design: Jason Organ
Scéna: Yaron Lifschitz, Jason Organ
Kostýmy: Libby McDonnell
Foto: Andy Phillipson

Soubor Circa pochází z Brisbane v Austrálii. Od roku 2006 soubor hostoval v 33 zemích 6 kontinentů. Jeho cílem je spojovat fyzický cirkus, světlo, zvuk a fyzické dovednosti do jednoho celku. Představení souboru jsou nadšeně přijímána diváky, pořadateli i kritiky po celém světě. Snaží se posouvat hranice vnímání toho, co je vlastně cirkus a jak vytvářet cirkusová představení.

Vhodné pro děti: 8+

Circa (AUS) - Beyond