Den Evropy 2016 na Střeleckém ostrově v Praze

5.5.2016, 13:00 – 22:00

Přijďte oslavit Den Evropy, a to 5. května na Střeleckém ostrově v Praze. Připraven je pro vás zajímavý interaktivní, vzdělávací a kulturní program, vystoupení zpěvačky Lenny, kapely Gipsy.cz a mnoho zajímavých hostů a informací.

I když si Den Evropy připomínáme až 9. května, v Praze začneme oslavy s předstihem. Evropské instituce, Úřad vlády České republiky a další partneři pořádají ve čtvrtek 5. května 2016 na Střeleckém ostrově v Praze akci Den Evropy 2016.
„Tvůj den“ v tomto duchu se nese Den Evropy 2016.

Interaktivní program pro děti a mládež potrvá od 13:00 do 18:00 hodin. Připraveno bude 12 soutěžních stanovišť, na kterých se Vaše děti budou nejen vzdělávat, ale i bavit. Při vstupu na ostrov dostane každé dítě průkaz občana EU (soutěžní kartu), na který bude z jednotlivých stanovišť sbírat razítka. Průkaz, který má 8 a více razítek, může být po odevzdání slosovatelný v tombole o zajímavé ceny.

Pro domácí, ale i návštěvníky našeho hlavního města budou připraveny infostánky či hudební a taneční vystoupení. Mimo jiné na Vás čeká interaktivně-zábavná zóna, odborné přednášky a vystoupení folklorních a dětských souborů.
Vyvrcholením akce na Střeleckém ostrově budou koncerty zpěvačky Lenny a kapel Gipsy.cz a Memphis.

OTEVÍRACÍ DOBA: 13:00–22:00
Střelecký ostrov
www.evropskedny.cz