Sziget Festival

11.8.2015 – 17.8.2015

Letos již 22. ročník festivalu Sziget, nedávno korunovaný „Best Major European Festival", nabídne během své 7 denní party široký výběr hudebních žánrů i uměleckých forem.

Cena vstupenky: den 55 - 65, 5 dní 219, 7 dní 249 EUR

Festival se koná v polovině srpna na krásném ostrově v srdci Budapešti a láká na program, který získává jasnější kontury. Alt-J, Florence and the Machine, Jamie Woon a spousta dalších již potvrdila svoji účast, stejně jako hlavní hvězda Dne-1 Robbie Williams. Vstup na tento startovací den (10. srpna) je zahrnut v 7 denních permanentkách, denní vstupenky jsou také v prodeji, ale pouze v limitovaném množství - prvních 10 000 „early bird" vstupenek na tento den bylo prodáno během jediného týdne.

Závěrečná show na hlavním pódiu proběhne 16. srpna, její hvězdou bude Martin Garrix, který je v současnosti na 4. příčce Top 100 DJs. Letošní show by měla být podle slibu organizátorů zcela ohromující s ještě více ohňostroji, pyrotechnikou, famózní laser show a spoustou dalších efektů. K programu na hlavním pódiu přibude také Gogol Bordello se svou bláznivou show, která zaručeně roztančí celý dav pod pódiem.

www.szigetfestival.cz

www.facebook.com/SzigetCZ