Gaudeamus Praha 2023

24.1.2023, 8:00 – 26.1.2023, 16:00

Evropský veletrh pomaturitního a celoživitního vzdělávání je tu! 

Vybíráte další studium po maturitě? Gaudeamus v Praze vám poskytne kompletní přehled. Čekají na vás nejen školy z Prahy, ale i většina českých univerzit, VŠ, VOŠ, JŠ a dalších vzdělávacích institucí. Uvidíte i přes 70 univerzit ze zahraničí!  
Nejvíce informací o školách získáte na přednáškách, kde se dozvíte vše o studiu, fakultách, studijních programech, vybavení školy i aktivitách, které vám nabízí. 
Nemůžete se rozhodnout jakou školu si vybrat? Nevíte na jaké programy máte předpoklady? Přímo na veletrhu se můžete otestovat a zjistit, na které programy se nejlépe hodíte. Naši poradci vám také pomohou s výběrem vhodné školy nebo fakulty, která nabízí váš program. 
Jestli vás zajímá, kde se po škole uplatníte, můžete využít i kariérové poradenství. Pomůže vám s volbou kariéry nebo poradí, v jakém oboru je největší šance získat zaměstnání.  

PŘIJĎTE NA GAUDEAMUS V PRAZE! ZA JEDEN DEN ZÍSKÁTE VŠECHNY INFORMACE PRO SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ O VAŠÍ BUDOUCNOSTI!

Nejvíce informací o vystavujících školách nabídnou přednášky, které probíhají po celou dobu veletrhu ve dvou přednáškových sálech. Na konci každé přednášky probíhá soutěž o ceny. Doprovodný program Věda pro život pomůže nahlédnout do náplně studia na vysokých školách. Na interaktivních ukázkách a zajímavých exponátech uvidíte, co se na VŠ můžete naučit. 
Nejen nerozhodní studenti mohou využít Poradenský servisTestovací centrum Centrum kariérového poradenství. Zkušení poradci vám rádi pomohou vyhledat vhodnou školu nebo studijní program, zjistit na jaké programy máte předpoklady i jakým směrem se vydat v budoucí kariéře. 
Pro zájemce o studium v zahraničí bude připraveno Poradenské centrum pro studium ve Velké Británii a spousta škol z celého světa. 
Doprovodný program pro pedagogy probíhá v Pedagogickém centru formou přednášek, seminářů a konzultací.