Seminář "Cesta za rodinou"

4.12.2019, 17:00 – 20:00

Seminář se uskuteční 4.12. v příjemných prostorách Pracovny ŽENY  s.r.o. Klade si za cíl poskytnout informace a poradenství těm, kteří se snaží počít miminko, ale z nějakého důvodu se nedaří. Témata budou probírána v celé šíři aspektů, včetně psychologických a sociálních, součástí bude i možnost osobní konzultace. 

Cena vstupenky: 200 Kč

Rodina je pro většinu lidí základním pilířem šťastného života. Může se však stát, že cesta k ní je trnitá a vede přes mnohé překážky. Lze nějak podpořit plodnost? Co když se již delší dobu nedaří počít? Jsou metody asistované reprodukce jediným řešením? A v neposední řadě, jak pečovat o psychické zdraví a zároveň ochránit partnerský vztah v tomto emočně vypjatém období? Těmito tématy provedou účastníky zkušené lektorky Bc. Renata Siranová, Dis. a Bc. Lenka Pelechová, které mají s touto tematikou mnohaleté profesní zkušenosti.  

Program semináře: 

  • Prevence neplodnosti
  • Neplodnost a IVF
  • Náhradní rodinná péče 
  • Psychosomatika a psychoterapie
  • Perinatální ztráty
  • Možnost konzultace vlastního příběhu bezprostředně po semináři 

Problematika neplodnosti v sobě zahrnuje aspekty somatické, psychické i sociální a lektorky se jim budou věnovat v celé své šíři a komplexnosti. Seminář je pořádán pod záštitou GYNELLA®, Loono a Ženy s.r.o.

Kde: Pracovna ŽENY s.r.o., Karlínské náměstí 238/6, Praha 8 – Karlín

Přednášející: Bc. Renata Siranová, DiS., Bc. Lenka Pelechová

Pro koho: pro všechny se zájmem o témata plánování rodičovství, léčbu neplodnosti a IVF 

Cena: 200 Kč pro jednotlivce, sleva 25 % pro pár. Cena zahrnuje občerstvení, možnost osobní konzultace a malý dárek 

Registrace na www.renatasiranova.cz