Icon For Hire - Futurum music bar

6.3.2020, 18:00 – 22:00

Icon For Hire po loni vyprodaném koncert v Café V lese zamíří do Futura

Duo Icon for Hire, které 6. března vystoupí v pražském Futurum Music Baru, oznámilo svůj support. Bude jím rocková kapela HalfLives. Halflives přicházejí s elegantní a chytlavou směsí melodického alternativního rocku, avantgardního popu a prvků moderních stylů.

Cena vstupenky: 390 Kč

Linda Battilani (zpěv) je hlavní autorkou písní Halflives, kterým, jak říká, dala půl svého života. Hudba se pro ni stala nutností, způsobem, jak překonávat těžkosti života.  

Halflives debutovali v roce 2017 albem “Empty Rooms”, které přineslo příběhy o lásce, ztrátách a zlomených srdcích s intenzivními hymnickými melodiemi.  Na počátku koncertovali společně se svými kanadskými kolegy Courage My Love. Díky mnoha vystoupením Halflives vycizelovali svá vystoupení, při kterých může Linda předvést svůj impozantní hlasový rozsah a ohromující charisma. 

V polovině roku 2018 vydali nový singl "Crown", který sklidil chválu u  Kerrangu!, Rock Sound, AltPress, na Spotify i Deezer. V zimě 2018/2019 následovala ostřejší píseň "Fugitive" a turné v Británii jako předkapela The Faim a Chapel.

Počátkem minulého roku se Linda na několik měsíců nastěhovala do hudebního studia a přišla s několika novými písničkami s vyspělejším zvukem, z nichž první skladbou je "Rockstar Everyday", druhou pak  "Snake“. Obě skladby vyšli jako singl v lednu 2020.