Na Černém Mostě se křtí ponorka

4.9.2019

HORNBACH se rozhodl zvelebit prostředí na Černém Mostě skrze neziskovku ScArt zajímavým projektem s názvem Ponorka. Na sídlišti Černý Most vystupují ze země různá seskupení větracích rour. Z jedné takové skupiny teď vzniká zajímavá dětská prolézačka, která zkrášlí okolí a bude sloužit pro hru, odpočinek i orientaci mezi panelovými domy.

Cena vstupenky: zdarma Kč

Výduchy podzimních krytů skutečně mohou připomínat periskopy, které z ponorky vedou nad vodu. Jsou přímo ideální pro vytvoření něčeho, co bude pro obyvatele sídliště užitečné a zároveň zajímavé. Ponorka totiž bude sloužit dětem z okolních domů jako hřiště nebo jako posezení pro seniory. Zároveň se může stát zajímavou dominantou v okolí a přitáhnout tak další návštěvníky.

Ráno patří nám.
Hornbach v aktuální rembrandtovské kampani „Ráno patří nám“ oslavuje všechny, kteří pracují od úsvitu. A právě taková práce čekala i kutily, kteří ponorku stavěli. Proto po jejím dokončení, také ráno, ve středu 4. září 2019, bude ponorka slavnostně pokřtěna. V ulici Dygrýnova, na okraji parkoviště v pásu zeleně bude od 7:30 pro prvních 50 návštěvníků zajištěna snídaně. Slavnostního otevření se od 9 hodin kromě architekta a realizátorů projektu, zúčastní také zástupce městské části Prahy 14 a HORNBACHu.

Kde:

ulice Dygrýnova, Černý Most, Praha