S podzimem zábava nekončí. V Aqualandu Moravia si užijete horké bazény, víkendové animace, ale i výhodné vstupné a dopravu

20.9.2018 – 30.11.2018, 23:59

K pořádnému létu patří koupání, zábava a odpočinek u bazénu. Díky Aqualandu Moravia si tyto věci ale nemusíte odpírat ani na podzim. I v chladnějších teplotách si užijete pobyt ve venkovních bazénech s termální vodou a výhledem na Pálavu. Zábavu pak zajistí pravidelné animační programy s každý měsíc se obměňující tematikou. Seniory a studenty zase potěší možnost výhodného nákupu vstupenek v rámci Happy Days, všechny věkové kategorie pak ocení víkendovou linku Aquabusu z Brna.

Cena vstupenky: 649 Kč Kč

Zatímco v létě hledala většina z nás co nejvíce možností, jak se zchladit, na podzim je žádoucí spíše tělo prohřát. Pobytu venku a výhledu na malebnou Pálavu se ale přesto nemusíte vzdávat. Venkovní bazény s horkou termální vodou Romulus a Remus, které v Aqualandu Moravia najdete, totiž nabízejí nejen vodu o teplotě 37 °C s blahodárnými účinky na zdraví, ale i výhled na okolí. Krásné barvy podzimu i tolik potřebný odpočinek si tak můžete dopřát najednou a za každého počasí.

Relax a uvolnění si užijete také ve wellness centru Forum Romanum, kde najdete 24 saun a procedur různého druhu. Wellness centrum prošlo přes léto rekonstrukcí a očekává návštěvníky ve zcela novém kabátě, jemuž nechybí živá zeleň a přírodní materiály. Po celý rok probíhají vždy ve středu, v pátek a o víkendech saunové ceremoniály v podání zkušených saunérů. Saunování si ve wellness mohou díky pravidelným nedělním akcím vyzkoušet i děti. Samostatnou kapitolou jsou pak saunové noci plné neobyčejných zážitků. První z nich se uskuteční 20. října a hosté se mohou těšit nejen na domácí saunové mistry z Aqualandu, ale i na hosty ze Slovenska a Rakouska.

V Aqualandu Moravia si však v podzimních měsících přijdou na své i milovníci zábavy a soutěží. Každý víkend i v průběhu celých podzimních prázdnin jsou připraveny animační programy, těšit se můžete i na zábavné oslavy Halloweenu nebo program na prodloužené víkendy.

Po letní pauze se navíc vracejí i oblíbené Happy days. Díky nim mohou studenti a osoby starší 60 let každý týden pořídit výhodnější vstupné. Osoby starší 60 let si zvýhodněné vstupné do Aqualandu Moravia mohou pořídit každé pondělí, studentům pak patří středy. V tyto dny získají studenti i senioři při nákupu na pokladně celodenní vstupenku do Aqualandu za skvělých 299 korun na osobu. Vstupenka zahrnující 150minutový vstup do wellness zóny Forum Romanum je pak vyjde na 399 korun.

Vychytávkou, kterou lze naopak využít i po letní sezoně, je oblíbený Aquabus. I na podzim tak budete mít možnost svézt se z Brna až před brány aquaparku pohodlně a bez zbytečného zastavování. Podzimní aquabusová linka č. 105 je k dispozici vždy o víkendu a staví opět na autobusovém nádraží Zvonařka i na zastávce Ústřední hřbitov. Do Aqualandu i zpět se tak o víkendu dostanete pohodlně zhruba každé dvě hodiny. Za využití linky vás navíc čekají další výhody v podobě slevy na vstupném při nákupu na pokladně, a to ve výši 10 % dle typu jízdenky a tarifu.