Na letošní Čarodějnice na Ladronce přiletí také Anděl David Stypka

30.4.2018, 14:00 – 23:59

Poslední dubnový den bude patřit tradiční akci ČARODĚJNICE NA LADRONCE.

Pro návštěvníky letošního ročníku připravila městská část Praha 6 kouzelnou říši plnou vystoupení, her a soutěží. Divadelní, kouzelnický a hudební program na několika scénách dočaruje jedinečnou atmosféru připravenou pro tisíce návštěvníků rozptýlených po celém parku. Kromě čarodějnic přiletí také Anděl David Stypka se svou kapelou Bandjeez, čerstvý držitel této prestižní hudební ceny. Tradiční hranici nahradí pět metrů vysoká socha čarodějnice. Veškerý kouzelný program je zdarma.

Oslavy jara a pálení čarodějnic byly v minulosti spojené nejen se zapalováním ohňů, ale také s kouzly a magií. Ty se staly inspirací pro letošní ČARODĚJNICE NA LADRONCE, které svou návštěvností patří mezi největší podobné akce ve střední Evropě.

„Hlavní myšlenkou je barevný a kouzelný svět. Změnu zaznamenají návštěvníci už v samotné podobě celého areálu. Program jsme rozdělili do více tematických scén, návštěvníci se tak rozprostřou do celého parku a budou se zde moci aktivně zapojit do programu. Nebude chybět velké hudební pódium, venkovní divadlo a dekorace. To vše v jedinečném  kouzelném duchu,“ představuje letošní novinky Ondřej Kolář, starosta městské části Praha 6.

Letošní čarodějnice vám nabídnou čerstvého Anděla Davida Stypku s kapelou Bandjeez, o kouzelnickou show se postará kouzelník Martin Kellman, divadelní scénu obsadí tradiční loutkové divadlo Zvoneček a Štěpán Gajdoš. Program plný kouzel a zábavných aktivit pro nejmenší připraví Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy. Soutěživé návštěvníky, velké i malé sportovce, čeká řada tradičních i nových soutěží. Spolu s pětimetrovou čarodějnicí budou hořet také lístečky se „strachy“, které mohou děti vkládat do hranice po celý den. Kouzelný program je vhodný pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků, pro které je také připraveny aktivity.

Termín konání: pondělí 30. 4. 2018 od 14:00 h
Lokalita: park Ladronka, Praha 6
Vstupné: zdarma
Program: Koncert Davida Stypky & Bandjeez, show kouzelníka Martina Kellmana, kouzelné soutěže, sportovní aktivity, zapálení pětimetrové sochy čarodějnice

Více informací: www.carodejnicenaladronce.cz, www.facebook.com/CarodejniceNaLadronce