Kapela Lucie dá nahlédnout do kuchyně nejdříve fanouškům

18.11.2018, 20:00 – 21:00

Okolnosti kolem vzniku jednoho z nejočekávanějších českých alb posledních let – nové nahrávky Lucie po šestnácti letech, doprovázejí přísná opatření. Možnost nahlédnout do zkušebny kapely a podívat se na zkoušku dostali po několika měsících tajných příprav jako první fanoušci kapely. Lucie je na svém facebooku vyzvala, aby nahráli a poslali video, kde hrají svoji nejoblíbenější písničku skupiny. Toho nejlepšího nakonec vyberou osobně David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH. Vítěz kromě možnosti být s kapelou ve studiu vyhraje i podepsanou luxusní kytaru PRS, kterou do soutěže věnovaly kytary.cz.

„Stačí na mobil natočit alespoň třicetisekundové video, jak fanoušek hraje jakoukoliv písničku Lucie. Může ji zazpívat a capella, doprovodit se u toho na nástroj nebo si ji klidně střihnout s celou kapelou. Je to jen na jeho představivosti,“ říká Ladislav Vajdička z managementu BrainZone, pod který legendární kapela přešla.

Video je pak podle něj potřeba uložit na jakékoliv úložiště a poslat Lucii link se jménem a krátkým popisem na adresu: [email protected]. „My každou verzi uploadujeme na speciální YouTube kanál a ty nejlepší budeme sdílet i na našem facebooku,“ dodává.

Podle Davida Kollera si muzikanti Lucie každé video poctivě pustí. „Budeme ale také rádi, když nám na facebooku s výběrem pomůžete i svými lajky,“ vyzývá fanoušky.

Uzávěrka soutěže je 31. ledna 2018. Kytaru PRS Guitars SE Standard 22 do soutěže věnovaly kytary.cz

Legendární Lucie vydá na podzim 2018 po šestnácti letech nové řadové album EVOLUCIE v původní, nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. Zároveň vyjede na podzim 2018 na halové turné k podpoře nahrávky, které se kromě Prahy zastaví i v Ostravě a Brně a zavítá i na Slovensko. Konkrétně do Bratislavy a Košic. Kromě novinek na něm muzikanti zahrají všechny zásadní hity kapely a průřez celou kariérou. Zájem o vstupenky je tak velký, že skupina před Vánocemi ohlásila další O2 arenu.

EVOLUCIE TOUR 2018

ČR:

  1. 11. 2018 Ostrava OSTRAVAR ARÉNA
  2. 11. 2018 Brno DRFG aréna
  3. 11. 2018 Praha O2 arena
  4. 11. 2018 Praha O2 arena

SK:

27.11.2018  Bratislava Zimný štadión Ondreja Nepelu 20:00
30.11.2018  Košice Steel Aréna 20:00