Svatební víkend na Špilberku

4.11.2017 – 5.11.2017, 23:59

Jak vypadá svatba vašich snů? Nebo si vaše představy ještě potřebujete utřídit? Máme pro vás příjemné řešení. Zveme vás na Svatební víkend na hradě Špilberku. Právě zde si čím dál víc párů říká v prostorách dýchajících historií své ano. Prohlédnete si místa vhodná pro svatební obřad – od královské kaple s nádechem gotiky až po jihozápadní bastion s výhledem na město. Zároveň se seznámíte s řadou profesionálních poskytovateli svatebních služeb. Genius loci Špilberku udá tón celého veletrhu. Nečekejte bombastickou akci se stovkami vystavovatelů, jež by utlumila atmosféru hradu. Raději vás zveme na místo, kde navážete osobní kontakt a v klidu najdete ty správné partnery pro váš jedinečný den.

Svatební víkend na Špilberku se chystá na 4. a 5. listopadu 2017.


Těšit se můžete na soutěž s firmou Balcar Diamonds, která vám představí nádherný diamant. Kdo si nejlépe tipne jeho hodnotu, vyhraje diamantové snubní prsteny v hodnotě 30 tisíc korun. A které další firmy se na Špilberku představí?

Uvidíte snubní a zásnubní prsteny od českého návrháře – Kadaník RINGS nebo ručně vyráběná svatební oznámení od grafičky a výtvarnice Petry Zobačové. Kolekci svatebních šatů představí dvojice Kabelková & Oplocká nebo svatební salon Caxa, uvidíte i originální šaty LENA.BE návrhářky Magdalény Bergmanové. Pánské obleky na míru za atraktivní ceny předvede salon IL STYL Ivo Lizna, představí se i exkluzivní půjčovna a prodejna pánských obleků a doplňků Ceremoni. Nevěsty i ženichy zase nadchne zakázkové krejčovství Delor.

Kde svatbu uspořádat? Své unikátní prostory představí kromě samotného Špilberku hotel Courtyard by Marriott Brno, Vinařství Nosreti nebo restaurace Balaboosta v Modřicích. Co k tomu za hudbu? Poznáte se s Cimbálovou muzikou Denár nebo s DJem Borisem. Kytice a květinové dekorace představí Simply Flowers.

A co styling? Seznámíte se s Monikou Morawitzovou, která se věnuje kosmetice, vizážistice a řasovému stylingu, s kadeřnickým salonem Mimaxiv nebo s kosmetickým salonem Radka Olivera. Své dorty, cukroví a sladkosti představí Mamma Cupcakes Maky, Katrin Cukrářská výroba nebo Cupcakekárna.

Uvidíte i práce několika svatebních fotografů: Photo Nejedlí, Matouš Bárta, Jan Vašulín nebo Vanda photography. Váš svatební den od příprav přes obřad až po oslavy se může vejít do jediného krásného videa. To vám ukážou Wombat Pictures. Na svatbu si dokonce můžete pronajmout limuzínu od Newport car nebo si můžete nechat vystřihnout papírovou siluetu od silhouette artist Angelo.

Nebude chybět ani svatební koordinátorka Veronika Polehlová a její AV your day.  Svatebním víkendem na Špilberku vás provede Jana Musilová, členka Městského divadla Brno. Uvidíte ji v roli moderátorky i zpěvačky. Její hlas znáte z dabingu, propůjčila jej například agentce Scullyové.